Stars

Ovo je pravo značenje iza tetovaža slavnih

Znaš kako kažu: kada jednom počneš s tetovažama teško je stati. I moramo priznati, slažemo se. Većina ovih zvijezda ima barem nekoliko tetovaža, a ovo su značenja nekih od njih...

Koliko god nas tattoo umjetnici i dalje fasciniraju svojim radovima na društvenim mrežama, čini se da su celebi i dalje ti koji određuju što su trendovi u svijetu tetovaža. Zanimljivo je da iako neki od njih svoje tijelo doživljavaju kao platno za slikanje, i dalje kao zmije noge kriju značenje koje se krije iza tih tetovaža. Ipak, neke od njih smo uspjeli detektirati: 

Jednu sasvim zanimljivu tetovažu ima najveća diva glazbenog svijeta današnjice Beyoncé. Naime, na prstenjaku lijeve ruke Queen Bey ima istetovirane tri male točkice. I što one predstavljaju? Fanovi kažu: njezino troje djece. Ima smisla, zar ne?

 | Autor: Instagram Instagram

Miley Cyrus je poznata po svojim ludim tetovažama, a jedna od prvih koju je napravila je ispod grudi. Na njoj piše "Jednostavno diši": Priča se da je to Miley samoj sebi ponavljala nakon tragičnih događaja koji su joj se dogodili - kada joj je umrla baka od zatajenja pluća te prijateljica koja je umrla od cistične fibroze nekoliko mjeseci kasnije.

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Pjevačica Selena Gomez na leđima kod pazuha ima ispisano na arapskom "Voli sebe prije svega". Ova tetovaža je sasvim jasna, zar ne? A i postala je zaštitni znak lijepe pjevačice pa je završio i kao natpis na torbi kuće Coach čije je Selena zaštitno lice.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Predvodnica trendova Rihanna je velik dio svog tijela ukrasila tetovažama. Iako ljudima najčešće za oko zapnu njezini crteži henom na rukama, jednako je zanimljiva i tetovaža na prsima. RiRina baka je preminula 2012. godine, a glazbenica joj je počast odala dirljivom tetovažom. Na prsima joj piše: "Boginja Isis - Kompletna žena - Model za buduće naraštaje - #grangrandolly - uvijek broj jedan u mom srcu". Doista, tetovaža na koju bi njezina baka bila više nego ponosna.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Glazbenik Harry Styles još uvijek osvaja srca djevojčica diljem svijeta, a sve zahvaljujući svom imidžu "zločestog dečka". Na svom tijelu ima preko 60 tetovaža i priznaje kako ne planira stati s njima tako skoro, a jedna od najdražih i najuočljivijih je tetovaža sirene na ruci. Ta sirena nema idealan oblik tijela, točnije, grudi joj malo podliježu gravitaciji. Kada ga je jedan fan pitao zašto nije tetovirao crtež sirene sa savršenim tijelom, odgovorio je: "Nitko ne bi trebao težiti nekom savršenstvu, nego bi trebao voljeti sebe baš takav kakav jest."

 

A post shared by @harrystyles on

Omiljeni nam britanski glazbenik Sam Smith na šakama ima istetovirane dvije male crtice. Na svakom prstenjaku. Zašto tako nešto mistično? Naime, ove tetovaže su inspirirane jednom od prvih tetovaža koje je svijet vidio. Te tetovaže su otkrivene na mumiji koja je bila pronađena ispod slojeva snijega. Kreativno, zar ne? Baš kao i Sam.

 

A post shared by Sam Smith (@samsmithworld) on

Kulerica Lady Gaga je još jedna slavna cura koja voli svoje tijelo ukrašavati tetovažama. Jedna od zanimljivijih je posveta Davidu Bowieju nakon njegove smrti. Kakva? Posveta u obliku njegova lica, naravno. Gaga je nebrojno puta isticala kako je upravo Bowie bio jedan od razloga zašto se počela baviti glazbom.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Glumica o kojoj ovih dana svi govore jer se u kinima očekuje njezin film "50 nijansi slobodniji", Dakota Johnson, je kod slavnog tattoo majstora Dr. Wooa dala istetovirati uvenuli cvijet. Zašto bi netko htio imati uvenuli cvijet istetoviran na ruci? Dakota tako poručuje da i nesavršenosti neće umanjiti tvoju vrijednost kao čovjeka. Bravo, Dakota!

 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Preslatki sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn, iznad pregiba lakta s unutrašnje strane ima istetovirano 020511. Naizgled nabacani brojevi dobivaju smisao kada se ispred svakog broja doda 20. Znači godine 2002., 2005. i 2011. su godine rođenja Brooklynove mlađe braće Romea i Cruza te sestrice Harper. Koliko je ovo slatko od 1 do Brooklyn Beckham?

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Možda vas zanima Veliki trend za 2018: tetovaže od bijele kane Rubrika Beauty Beauty

Novi stari dečko Selene Gomez, Justin Bieber, poznat je po tetoviranom tijelu. Ipak, jedna tetovaža mu je posebno draga. Radi se o minijaturnom križu na ramenu, a tattoo majstor koji mu je iscrtavao taj križ je otkrio pozadinu priče. Justin Bieber je i inače jako religiozan, a kada je odlučio tetovirati križ na ruku je bio u "jako teškom periodu života". 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0