Stars

Ovo je najgora navika Orlanda Blooma, Katy Perry kaže da je odvratna!

  • Orlando Bloom ima jednu opasno "odvratnu" naviku, otkrila je to njegova partnerica Katy Perry
  • Gostovala je u radijskom showu kad je izjavila koliko je to izluđuje
  • "Dala sam sve od sebe", priznala je, ali on ne odustaje

U posljednjem je intervjuu Katy Perry otkrila naviku svog partnera Orlanda Blooma koja ju apsolutno izluđuje. Kaže da je napravila sve što je mogla, ali da je se ne može riješiti.

Dok se mnogi obožavatelji dive koliko je slavni glumac savršen otac njihovoj kćerkici Daisy, a i Katy potvrđuje koliko je divan partner, on i dalje, kao i svi mi, ima svojih mana. Ipak, pjevačica je smatra odvratnom.

"On obožava čistiti zube koncem, meni je to stvarno odvratno iako ima predivne zube. Ali konac ostvalja posvuda!", priznala je pjevačica o svome suprugu.

Možda vas zanima Orlanda Blooma upitali koliko često vodi ljubav s Katy Perry, a glumac je bio brutalno iskren... Rubrika Stars Stars

"Ostavlja ga na mojoj strani kreveta, u autu, na kuhinjskom stolu. A ja samo kažem da su posvuda koševi za smeće!", otkrila je. Rekla je to u radijskom showu, a kad su joj voditelji rekli da bi ga trebala istrenirati rekla je samo da je već dala sve od sebe.

Unatoč tome, Katy i Orlando su skladan par. Nedavno je glumac proslavio svoj 45. rođendan, a pjevačica je otkrila kakav mu je poklon dala. "Dala sam mu dijete, a to je velik poklon", istaknula je.

Orladno Bloom obojao je sobu svoje kćeri Možda vas zanima Orlando Bloom je sam cvijećem ukrasio spavaću sobu kćeri Daisy Dove: 'On je tata godine!' Rubrika Stars Stars

"On jako voli igračke za dječake. Voli svog Bronca. (op.a. model automobila) Dala sam mu mini verziju Bronca, kao automatsku mini verziju njegovo auta, a obožava odlaziti u šumu i voziti po neoznačenim putevima pa sam mu kupila puno opreme za auto", objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Kad je pak riječ o njihovom odnosu, slažu se i po svom smislu za humor .

Nedavno je pjevačica na Instagramu objavila polugolu fotografiju, koju je Orlando jedva čekao komentirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

"Dušo, možemo li nabaviti još mlijeka od lješnjaka, nestaje nam", napisao je ispod objave.

Photo: Shutterstock

Komentari 0