Stars

Ovo ćemo itekako gledati: 'Tračerica' susreće 'Dinastiju'

Po svemu sudeći, još nećemo gledati nove nastavke 'Tračerice', ali zato njezini scenaristi potpisuju novu verziju ikonične, glamurozne serije iz 80-ih

Nekoć davno, davno, bila je serija koja se zvala "Dinastija" i pratila je živote potomaka, prijatelja i, naravno, neprijatelja naftaškog magnata Blakea Carringtonea. I iako ovu seriju još ponekad možemo uhvatiti u nekom suludom jutarnjem terminu na našoj nacionalnoj televiziji, recimo, negdje oko 04.35h, i iako je ove godine dekada kada je ova serija snimana (osamdesete, naravno) doživjela i veliki modni revival, kucnuo je čas za 2.0 verziju.

 | Autor: Promo Promo

Za sve one koji ne znaju, sada ćemo obznaniti: počelo je snimanje nove 'Dinastije', a kako se iz Denvera ova obitelj (i njezini problemi) sada sele na Manhattan, ima li boljeg načina da se osigura uspjeh serije od angažiranja dokazanih stručnjaka koji od života njujorških bogataša znaju zamutiti i poslužiti pravoklasnu poslasticu?!  Naravno da ne pa je producentska kuća angažirala scenaristički dvojac koji je radio seriju 'Tračerica', Josha Schwartza i Stephanie Savage, a mi smo, moramo priznati, nevjerojatno znatiželjni!
 

 

 

Objavu dijeli Dynasty (@cw_dynasty)

 

Što nam donosi nova 'Dinastija'? U fokusu je Fallon, najmlađa članica Carrington klana koju će glumiti Elizabeth Gillies (upoznali smo je u teen seriji Victorious) i koja će većinu svog vremena trošiti na neprijateljske obračune sa svojom maćehom Cristal (glumi je Nathalie Kelley). Baš kao u originalu, ni u novoj verziji neće nedostajati glamura, mode, podmetanja, svađa, strasti i ljubavi, ali, prema videu koji smo vidjeli, ni ženske tučnjave kojom je izvorna 'Dinastija' obilovala. 
Seriju je otkupila tv-kuća CW, a premijera je zakazana za 11. listopada ove godine. Bit ćemo uz ekran - ti?

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0