Stars

I to postoji! Ovih 10 zvijezda se same šminkaju za crveni tepih

Novci, skupi make up i vizažist na svaki treptaj... Unatoč svemu tome što im je na raspolaganju, neke zvijezde jednostavno to ne iskorištavaju, već vole zasukati rukave i posao odraditi same!

Baš kako bismo svi jeli zdravo da imaju privatnog kuhara i jednako tako vježbali svakodnevno da imamo privatnog trenera, tako mislimo i da bi izgledali poput zvijezde da imamo jedan od njihovih glam timova. Međutim, da ne treba generalizirati, dokazuju nam ponovno probrane zvijezde. Naime, neke od cura koje redovito gledamo na crvenom tepihu same sebe šminkaju! Da, pomalo nevjerojatno! No kada malo bolje razmislimo - to i ima smisla! Prije nego li su postale poznate, morale su se same sređivati za audicije i fotografiranja ne bi li izgledale poput buduće zvijezde, a onda se među njima ponekad pronađe i jedna koja je totalno zaljubljena u make up. 

Možda vas zanima Kate Middleton sada ima svoj ruž! Rubrika Beauty Beauty

1. HALSEY

Lijepa pjevačica više je puta progovorila o tome kako se za crvene tepihe šminka sama. Već godinama se šminka i obožava make up, pa nije ni čudo da je s vremenom postala toliko stručna da joj vizažist nije ni potreban. Štoviše, nedavno se udružila s YSL Beauté kako bi kreirala seriju make up lookova na sebi i moramo priznati da ih jedva čekamo vidjeti.

 

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

2. MAISIE WILLIAMS

Glumica je vrlo vješta s kistovima za blendanje make upa, što potvrđuju njeni lookovi na crvenom tepihu.

 

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

3. BELLA THORNE

Kada god vidiš Bellu Thorne s make upom, možeš zaključiti da ga je sama radila - i to je i izjavila. Naime, otkako je dobila dermatitis nakon jednog snimanja, odlučila je da joj se to više nikad neće dogoditi. Sada se trudi koristiti samo šminku na koju koža neće reagirati loše.

 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

4. ARIANA GRANDE

Pop pjevačica je više puta uhvaćena kako popravlja make up na Instagramu što otkriva da ima itekako dobru ruku. Vjerojatno je to naučila kroz godine iskustva u gledanju vizažista kako rade njen signature tuš.

 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

5. JENNA DEWAN TATUM

Jenna je više puta dokazala da imamo zašto na nju biti ljubomorni - osim što joj je Channing Tatum muž, ima i opake make up vještine što često pokazuje na Snapchatu. A tome pridonosi i činjenica da često ide kod kozmetičarke pa ima besprijeko lice.

 

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on

6. ASHLEY TISDALE

Ona nije samo jedna od onih koja ima svoju liniju make upa - Ashley je i obožavateljica šminke. Svoje proizvode koristi svaki dan, a lookove za proizvode je kreirala sama.

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on

7. ZENDAYA

Ima ugovor s CoverGirlom, i to ne samo jer je cool, već i zbog njezine ljubavi prema make upu. Dokazala je da se brže i bolje može našminkati čak i od YouTube beauty gurua Jamesa Charlesa, pa ne čudi i kako se šminka sama za crvene tepihe. Nedavno je čak i izjavila kako bi trebala početi snimati make up tutorijale!

 

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

8. ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Osim što ima prekrasnu podlogu za šminkanje, svi znaju i da se obožava šminkati. Redovito na svom Snapchatu koristi vlastitu liniju make upa, a radi i male tutorijale s kozmetikom koju ima u torbici. 

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

9. DIANE KRUGER

Iako obožava no make up selfije na Instagramu, nerijetko se pohvali i svojom make up vještinom. Izjavila je kako ne voli konturiranje i teške pudere već da voli sve držati umjereno i pustiti njen outfit da priča. Pritom, jesi li znala i da si sama boja kosu?

 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on

10. BLAKE LIVELY

Ova glumica obožava sama sebi raditi frizure i make up lookove za evente jer je to zabavlja. Naučila je sve što zna od ljudi oko nje, pa kaže da su stilisti i glam timovi kao njen "YouTube". Uz to, često i sama slaže svoje stylinge!

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0