Stars

Ovi filmski parovi mrzili su se u stvarnom svijetu

Na ekranu su bili savršeni skupa i svi smo odmah poželjeli ljubavnu vezu poput njihove – ali su očito njihove glumačke sposobnosti bolje nego što mislimo, jer se ti glumci zapravo nisu mogli podnijeti na setu...

Iako na ekranu zajedno stvaraju magiju, na filmskim setovima su se jedva podnosili. Pogledaj o kome je tu riječ.

Reese Witherspoon i Robert Pattinson – „Voda za slonove“

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ovi glumci se nisu mogli podnijeti tijekom snimanja. U to je vrijeme Rob bio zaljubljen u Kristen Stewart, a Reese Witherspoon Rob uopće nije zanimao. Redatelju je pričala je prilično loše o svom kolegi i posebno se žalila se na scene seksa.

Scott Patterson i Lauren Graham – „ Gilmorice“
 | Autor:

Ovaj dvojac u seriji „Gilmorice“ glumi ljubavni par Lorelei i Lukea, koji se uvijek bore s poteškoćama u vezi. U stvarnom životu, su te poteškoće ipuno veće jer je Lauren Graham u jednom intervjuu priznala da njih dvoje uopće nisu ni prijatelji. Kada se pitalo i Scotta Pattersona o toj temi, odgovorio je s vrlo jasnim ne.

Johnny Depp i Angelina Jolie – „Turist“

 | Autor:

Na setu „Turista“ izbila je neugodna svađa između dvoje glavnih glumaca. Angelina Jole se ljutila zbog manjkave higijene zvijezde „Pirata s Kariba“. Johnny Depp se nije nosio s tim optužbama i prozvao Angelinu arogantnom i egocentričnom. U međuvremenu su se svađe riješile i ovi glumci su postali jako dobri prijatelji.

Mila Kunis i Ashton Kutcher – „Lude sedamdesete“

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Tko se tuče, taj se voli – to se očito odnosi na ovaj glumački par koji je već dvije godine u braku. Kada su Ashton i Mila bili na početku svoje karijere i morali glumiti ljubavni par u popularnoj seriji „Lude sedamdesete“, nisu se mogli podnijeti. To je vrlo vjerojatno bilo radi razlike u godinama, budući da je Mila imala samo 15, a Ashton je već imao 21.

Dakota Johnson i Jamie Dornan – „ 50 nijansi sive „

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Sudeći prema britanskim novinama „Telegraph“, vladala je nesloga između Dakote i Jamieja na setu i tijekom promo ture zajedničkog filma.

Patrick Swayze i Jennifer Grey – „Prljavi ples“

 | Autor: Cover Images Cover Images

Nažalost ovaj dvojac nije bio par iz snova iz 80-ih, koje smo obožavali u djetinjstvu. Ovo dvoje glumaca su se znali i otprije sa snimanja filma „ Red Dawn“ i nisu se ni tada slagali. Patrick Swayze je Jennifer Grey smatrao potpuno razmaženom, bogatom djevojkom koja je slavu i uspjeh dobila na pladnju. On se s druge strane, morao snažno boriti za svoju karijeru. Osim toga, oboje imaju totalno različite karaktere: Jennifer, emocionalna osoba koja se brzo rasplače te Patrick, hladna osoba na kojoj se nisu mogli razaznati osjećaji.

Jennifer Aniston i David Schwimmer – „Friends“

 

#RossAndRachel #Friends 💓

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferanistononline)

6 godina nakon posljednje epizode uspješne serije „ Prijatelji“ Jennifer je priznala u jednoj američkoj emisiji da nije uopće ni znala za koga se David zaručio. Ta izjava Davidu nipošto nije bila sjajna i počele su se širiti glasine o njihovoj svađi. Kasnije su se glasine potvrdile, kada David nije bio pozvan na vjenčanje Jennifer i Justina Therouxa.

Claire Danes i Leonardo DiCaprio – „ Romeo i Julija“

U ekranizaciji poznatog djela Williama Shakespearea „Romeo i Julija“ u 1996. su Leo i Claire utjelovili valjda najpoznatiji ljubavni par na svijetu. Ali se očito Claire Leo nije nimalo svidio, jer ga je poprilično izvrijeđala nakon snimanja i rekla da je djetinjast.

Ryan Gosling i Rachel McAdams – „ Bilježnica“

 | Autor:

Ovaj film se definitivno smatra jednim od najljepših ljubavnih filmova ikad. Svatko želi tako intenzivnu vezu punu ljubavi. To su očito htjeli i Ryan Gosling i Rachel McAdams jer su i privatno bili skupa. Međutim, Rachel je kasnije izjavila da između njih nije bilo prave kemije kao između njihovih likova, baš naprotiv – snimanje joj je bilo napeto i neugodno.

Johnny Galecki i Kaley Cuoco – „The Bing Bang Theory“

U seriji glume par Penny i Leonarda, koji ne mogu biti različitiji. Leonard, štreber s neobičnim hobbyjima i Penny, samouvjerena ljepotica koja želi veliku filmsku karijeru. Prema nekim izvorima, ovo dvoje glumaca je bilo u vezi na početku snimanja popularne serije, ali su je držali tajnom. Međutim, 2009. se veza raspala te su se glumci postupno udaljili.

Gillian Anderson i David Duchovny – „ Dosjei X“

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Svađa između ovo dvoje glumaca je toliko eskalirala da nisu mogli biti više ni u istoj prostoriji istovremeno. To je gotovo nezamislivo za vjerne obožavatelje serije, ali se su svađali dan za danom. Otkad više nisu zajedno ispred kamera, situacija se navodno smirila.

Julia Roberts i Brad Pitt – „Meksikanac“

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ok, priznajemo ovaj dvojac nikad nije izgledao kao glumački par iz snova. I to su također smatrali i Brad i Julia. Kako doznajemo od insajdera, na snimanju filma „Meksikanac“ bilo je svega, samo ne romantike.

Photo: None

Komentari 0