Stars

Ove emotivne poruke naših nogometaša su nas rasplakale!

Noćas je definitivno eksplodirao Instagram. Naši srebreni nogometaši preplavili su ga objavama punim sreće i ponosa. Nakon jučerašnjih tužnih lica, pravo je zadovoljstvo gledati ih opet radosne, ganute i ujedinjene

Naši nogometaši nakon utakmice teško su skrivali razočarenje. Luka Modrić gotovo se rasplakao tijekom intervjua, a Vidu su suigrači nosili na rukama. Međutim, čim je prošao prvi nalet emocija, i igrači su shvatili da je njihovo srebro zapravo bijelo zlato. Rapsodiju svojih emocija podijelili su na Instagramu, a mi smo prošetali kroz njihove profile.

Ivan Rakitić, čovjek koji nas je spašavao u ključnim trenutcima, počastio nas je s čak dvije objave na Instagramu jučer. Prvom se slikom zahvalio navijačima i podsjetio da je kockasti dres za njih svetinja. ''Hvala vam! Samo Hrvatska'' - napisao je.

 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Drugu je, pak, objavu posvetio svom nogometnom bratu - Luki Modriću. Istaknuo je da je ponosan na kapetana Vatrenih i osvajača Zlatne lopte. Luka u izjavama nije mogao pokazati ponos na sebe, ali Raketa ga je pokušao podsjetiti da je trenutno on naš junak.

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Vedran Ćorluka do sada već ima tri objave. I sve su prepune ponosa. Prva slika prikazuje dečke na terenu, nakon finala. ''Brat do brata'' - napisao je Čarli.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Njegova druga objava prikazuje Vatrene s medaljama. Drago nam je vidjeti ih nasmijane i uzbuđene. Veliki su ovo dani!

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Na kratkom videu objavljenom rano jutros vide se naši nogometaši kako slave u ranu zoru. ''Marice, Marice...'' - ori se Daleka obala.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Domagoj Vida bio je neutješan na terenu jučer. Ipak, smogao je snage da na Instagramu zahvali na svemu. Podijelio je niz od tri fotografije, a druga prikazuje njega kako osamljen sjedi na travnjaku! Vida, glavu gore, srca su nam puna! 

 

A post shared by Domagoj Vida (@domagojvida.official) on

Šime Vrsaljko podijelio je također tri fotografije. Ispod prve objave, slike reprezentacije na ruskom stadionu, napisao je samo ''Ljubav''. Za taj trenutak, riječi su mu bile suvišne. 

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Na drugoj objavi iskoristio je priliku da zahvali svima,a pozirao je u društvu suigrača Dejana Lovrena. Čini se da mu se tada raspoloženje već popravilo. 

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Na trećoj slici pozirao je sa svojim bratom, Mateom Vrsaljkom. Podsjetio nas je da je obitelj ključ i temelj svakog uspjeha, a krije se i iza ovog zlatnog nam srebra. 

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Dejan Lovren već je pokazao da zna lijepo pisati, a njegova zadnja objava uistinu nas je dirnula u srce. Ispod slike na kojoj uplakan grli Raketu, napisao je: ''Uff, teško je naravno prihvatit ovaj poraz, ali znate šta ponosan sam kao nikad do sad u svome životu. Na svoje suigrače,cijeli stručni stožer, fizioterapeute, ekonome itd...Ponosno danas mogu reći da smo dali sve od sebe, dali smo sve za našu zemlju! Hvala vama svima koji su nas bodrili ovdje na svjetskom prvenstvu, hvala svim ljudima u Hrvatskoj koji su bili sa nama i vjerovali u nas, jer bez vas nebi bilo ovo moguće. Disali smo kao jedna duša proteklih 53 dana...nećemo ovo nikad zaboravit! Hvala vam od srca.''

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Rano jutros počastio nas je još jednom slikom. Na njoj se vide petorica Vatrenih i njihove medalje. Osmjesi su im veliki, a mi presretni. 

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Marcelo Brozović objavio je sliku svih članova i stručnog stožera reprezentacije zajedno na terenu. I on je, dakako, uputio riječi zahvale i ponosa. 

Njegova druga slika prikazuje dečke koji poziraju s medaljama, već u vidno boljem raspoloženju. Nasmijana je cijela repka, srce nam je k'o kuća.

Istu fotografiju objavio je i maestralni Ivan Perišić.

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Ponovio se i jedan od najšarmantnijih Vatrenih, Andrej Kramarić koji je zadnjih dana razgalio srca svih Bednjanaca.

 

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Mario Mandžukić također je podijelio sliku repke, ali na njegovoj se vide i djeca nogometaša, spremna da utješe svoje očeve. Sudeći po njihovoj sveprisutnosti, za dvadeset godina mogle bi stasati nove nogometne zvijezde. 

Ipak, Mandžina druga slika osvojila nam je srca. Podijelio je sliku u zagrljaju s Ćorlukom zaogrnjenim u zastavu. Ponos je na vrhuncu! 

Na posljednjoj slici ponovio je sliku sa stožerom. Po broju ponavljanja ove slike, zaključujemo da je zajedništvo uistinu ključ! 

Danijel Subašić podijelio je sliku poredanih i zagrljanih nogometaša u kockastom dresu. Hvala velikom golmanu što nam je hrabro čuvao branke!

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Posebno nam je razveselila Danijelova slika s ostalim nogometašima iz Zadra. Zadar uistinu ima što slaviti ovih dana!

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

Oglasio se i Lovre Kalinić, naš drugi golman. Unatoč maloj minutaži, bilo je utješno znati da Suba nije sam. Imamo mi još heroja.

 

A post shared by Lovre Kalinić (@lovre_kalinic91) on

Ante Rebić podijelio je također sliku s terena, kao i brojni drugi. Rebić se na ovom prvenstvu uistinu iskazao, ovo je uistinu njegova godina. 

 

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

I Mateo Kovačić bio je prilično emotivan. Podijelio je sliku s posvetom svetom Anti, zaštitniku Sesvetskih sela, mjesta iz kojeg potječe.

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Njegova druga slika baš nas je ganula. Posvetio ju je svom preminulom prijatelju Dinu Edvinu Hodžiću i tako pokazao da i on, kao i Subašić, ima svojeg anđela čuvara.  

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Emotivnu poruku poslao je i izbornik Zlatko Dalić: ''Ponosan na sve Vas,živjeli 55 dana kao jedna velika obitelj,igrali smo za naše obitelji,našu Hrvatsku,ponosno nosili Hrvatski dres! Hvala svima Vama koji ste navijali i bili uz nas. Dečki čast mi je bilo raditi sa Vama! Jedno srce. Jedna duša. Jedna Hrvatska!''

 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Na koncu, nemamo što dodati. Hvala vam, Vatreni, za ove dane ponosa i slave. Divno je dijeliti s vama ovu novu povijest, povijest nade i zajedništva. Budimo ponosni! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0