Stars

Ovako je Severina obilježila treću godišnjicu braka

Još uvijek ne vjerujemo da je toliko vremena prošlo, ali danas su Severina i Igor Kojić proslavili svoju treću godišnjicu braka. Uz čestitke sretnom paru, prisjetili smo se njihovih dvaju vjenčanja

Severina i Igor Kojić, unatoč mnogobrojnim tračevima i zlim jezicima koji im neprestano prognoziraju kraj romanse, danas slave svoju treću godišnjicu braka. Prije 3 godine vjenčali su se tajno u istarskim Balama, iako se prethodno šuškalo da će se vjenčanje održati tek u studenom. Vjenčanja se danas na svom Instagramu prisjetila i Severina. ''25.09. Rekla san da... reka je da... hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke'' - napisala je ispod slike njihovih ruku s vjenčanim prstenjem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda udala se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, a svjedoci intimne ceremonije još uvijek tvrde kako je ganuta pjevačica cijelo vrijeme plakala od sreće. Uz njih su tada, dakako, bili samo najbliži uzvanici poput malenog Aleksandra, Sevinog sina iz prethodne veze s Milanom Popovićem, te njene majke Ane Vučković. Vjenčani kumovi bili su im Andrea Čermak i Boris Đikanović. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 Svadbeno slavlje održalo se u restoranu Lav te je ostalo posve zatvoreno za oči javnosti. Jedino što ipak jest došlo do medija su slike koje je na svoj Instagram postavila sama Severina. Na jednoj od njih veseli mladenci skočili su u bazen i slikali se. 

Ipak, tu svadbenom slavlju nipošto nije bio kraj. Drugo i mnogo veće, ''javno'' slavlje dogodilo se u Beogradu 22. studenoga.  Drugo vjenčanje Severine i 15 godina mlađeg supruga brojilo je između 500 i 600 uzvanika, među kojima su bile brojne zvijezde s cijelog Balkana: Petar Grašo, Željko Joksimović, Maja Šuput, Goran Karan, Doris Dragović i brojni drugi. Vjenčanicu je tada kreirala Severinina prijateljica i draga suradnica Matija Vujica. Naposljetku, Matija je istaknula kako je Sevina druga vjenčanica prava kruna njene dizajnerske karijere. Osim raskošne krinoline, Matija je Severini sašila i još dvije haljine pa se pjevačica na ''svom srpskom vjenčanju'', kako ga je sama nazvala, presvukla čak tri puta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Od dana vjenčanja do danas, Severina i Igor česta su tema kuloara, ali jedna od najaktraktivnijih pjevačica i njen petnaest godina mlađi suprug uspjeli su odoljeti svim izazovima. Pjevačica često ističe kako joj je upravo on najveća podrška u novim projektima i izazovima koje život donosi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Severina svoj Instagram profil jako često ukrasi nekom od još neviđenih slika s jednog od dvaju vjenčanja i sve su uistinu prekrasne. Veselimo se i novim slikama i novim godišnjicama Kojića!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0