Stars

"Otopite ju. Sada." - ljudi su užasnuti Rihanninom novom voštanom figurom u muzeju Madame Tussauds

  • Muzej voštanih figura slavnih osoba Madame Tussauds u Berlinu prezentirao je javnosti novu, božićnu verziju pjevačice Rihanne
  • Originalna voštana figura pjevačice izložena je još 2011. godine, no za Božić su je malo... pa, preuredili
  • Sudeći po reakcijama na Twitteru rekli bi da obožavatelji nisu sretni... "Otopite ju. Sada."

Lik i djelo pjevačice s Barbadosa, Rihanne, voljeno je među njenim brojnim fanovima diljem svijeta. Riri je ne samo izuzetna pjevačica i umjetnica, već i ikona stila, predvodnica svjetskih modnih trendova, feministica i humanitarka. Iz svih ovih razloga pjevačica ima vjernu vojsku fanova koji će spremno stati na prvu liniju obrane (čitaj: status na Twitteru) kako bi obranili čast svoje mezimice, onda kada je potrebno.

Kada je Madame Tussauds RiRijevoj voštanoj figuri dao božićni makeover, Twitter je planuo. 

 | Autor: Screenshot Twitter Screenshot Twitter

Berlinski Madame Tussauds izvorno je predstavio Rihanninu voštanu figuru još 2011. godine,  s crvenim bobom - poznatom RiRinom frizurom iz toga doba.  Međutim, njeno ovogodišnje božićno izdanje, u najmanju ruku, nije sjajno. Osim vrlo loše frizure (što je sa šiškama?), nikome nije jasno lice koje nimalo ne liči na deveterostruku dobitnicu Grammyja.

Korisnik Twittera Fenty Headlines (@FentyHeadlines) 15. prosinca je objavio dvije fotografije voštane figure, s bezazlenim natpisom: "Rihannina voštana figura u muzeju Madame Tussauds u Berlinu dobila je novi izgled za Božić." 

 

 

Obožavatelji su reagirali momentalno, a reakcije su prštale od bijesnih do urnebesnih. Mnogi su primjetili da kip više sliči Lily Allen nego kraljici Barbadosa. Evo nekih od najboljih reakcija:

“Otopi ga. Sada." (@Milktmamii)

“Neka netko brzo pojača toplinu kod Made Tussaud.” (@sirzeldin)

“To nije Rihanna, to je njezina sestrična rehaynna” (@folkeiry)

"Ovo??? Ovo je Rihanna??! Jesu li je stvorili po sjećanju ili??” (@iamsylvia_a)

“Upravo mi je prikazana Rihannina voštana figura i imam neke bilješke” (@ryanbailey25)

"Ta voštana figura Rihanne je zločin iz mržnje." (@_BeeEv)

“Voštana figura Rihanne izgleda kao bijelac s nosom koji je izgorio od sunca, ali je na putu oporavka.” (@NoThebaine)

Ovo nije prvi put da kip Madame Tussauds, točnije onaj koji prikazuje neku slavnu crnkinju, bio izvor kontroverzi. Godine 2019., figura Beyoncé u muzeju na Manhattanu bila je žestoko kritizirana zbog njene previše svijetle puti.

Kip Nicki Minaj u berlinskom muzeju također je javno osuđen 2020. zbog toga što nimalo ne liči na repericu, a jedna je osoba tvitala: "Svatko tko je uključen u stvaranje ove travestije zaslužuje biti u zatvoru." Možda bi Madame Tussauds mogao razmisliti o angažiranju novih kipara.

Photo: Getty Images

Komentari 0