Stars

Osvojio nas je u filmu 'Sve zbog jednog dječaka' prije 18 godina, a sad je kandidat za Jamesa Bonda

  • Osvojio je mnoga srca kada je imao samo 12 godina ulogom Marcusa u filmu 'Sve zbog jednog dječaka' 
  • Vješto izbjegavajući zamke holivudske slave uspio je postati jedan od najtraženijih glumaca 
  • Možeš li vjerovati da je preslatki Marcus zapravo Nicholas Hoult kojeg mnogi uživaju gledati u ulozi Petra III. u popularnoj seriji ''Velika''

Imao je samo 11 godina kada je zaigrao u filmu 'Sve zbog jednog dječaka' (snimljenom prema knjizi Nicka Hornbyja), a 18 godina poslije jedan je od najtraženijih glumaca u Hollywoodu. Ipak, ponajprije se radi o skromnom mladiću, pišu strani mediji i dodaju kako ga se prije može zateći kako plete u ugodnosti svog doma nego na partiju s holivudskom kremom.

Možda vas zanima Možeš li prepoznati ovog mladog dečka sa slike koji nas je oduševljavao u slavnoj seriji Rubrika Stars Stars

Teško je zapravo govoriti o Nicholasa Houlta a da se pred očima ne stvori simpatični 12-godišnji dječak koji se njiše u ritmu pjesme ''Killing me softly' kultnih Fugeesa  na školskoj pozornici. Duboke plave oči i na danas 190 centimetara viskom muškarcu i dalje svojom razigranošću podsjećaju na Marcusa, njegovu fantastične ulogu u Sve zbog jednog dječaka.

No, dogurao je daleko Nick na filmskoj ljestvici i to vješto izbjegavajući zamke holivudske slave uspio se prometnuti u jednog od najpoželjnijih glumaca u industriji. Glumio je u X-Man franšizi, ponio glavnu ulogu u biografskom filmu Tolkien, glumio Teslu u filmu 'Rat struja', snimao 'Nemoguću misiju 7', a jedan je od likova koji pridonosi popularnosti Huluove serije ''Velika'.' Ta serija govori o ranim danima Katarine Velike, princeze koja je u Rusiju došla iz pruske kako bi se udala za ruskog cara Petra III. Upravo je ulogu Petra III., pomalo budalastog cara koji potiče zaostalost u Rusiji i ne čini se pretjerano sposobnim, ponio Nicolas Hoult.

Ovaj 30-godišnjak ujedno slavi i za jednog od kandidata za laskavu ulogu Jamesa Bonda, a poznat je i po svome nepogrešivom stilu te sklonošću Armaniju, Dioru i Burberryju.

Bio je u dugogodišnjoj vezi s glumicom Jennifer Lawrence. Par se upoznao od 2010. na setu snimanja X-Mana, a razišli su se 2014., nakon čega je Nicholas neko vrijeme samovao. U ožujku 2017. godine upoznao je manekenku Bryanu Holly, a u travnju sljedeće godine dobili su sina.

''Moja veza sa sinom je nešto najdragocjenije u mom životu'', rekao je svojedobno Nicholas koji mnogi mediji opisuju kao obiteljskog čovjeka koji zazire od ispraznog holivudskog blještavila.

Unatoč prilično velikim ulogama i slavi, Nicholas je odlučio putovati po vlastitim uvjetima.

Uvijek se treba vjerovati svojim instinktima, i na setu i u životu'', rekao je Nicholas čije nove projekte jedva čekamo vidjeti.

 

Photo: imdb

Komentari 0