Stars

Oskarovka Jennifer Lawrence prodaje svoj luksuzni njujorški stan. Ovaj pogled je za nepovjerovati!

  • Glumica Jennifer Lawrence prodaje svoj njujorški penthouse koji je kupila prije tri godine
  • Stan od kojeg zastaje dah nalazi se na 30. katu te ima pogled na cijeli grad
  • Osim pogleda iz snova, stan se sastoji od tri spavaće sobe. četiri i pol kupaonice te terase od 278 metra kvadratnih

Mnogima od nas putovanje u New York je na listi želja i toliko o njemu čitamo i gledamo da imamo osjećaj kao da znamo grad. Dok mi (trenutno) samo maštamo o posjetu ili životu u tom gradu koji nikad ne spava, mnoge poznate zvijezde su odlučile kako će im on biti baza. Jedna od njih je i oskarovka Jennifer Lawrence (29) koja je odlučila prodati svoj genijalan dvoetažni njujorški stan. Jennifer se u listopadu ove godine udala za galerista Cooke Maroneyja s kojim će, izgleda, početi živjeti na drugoj lokaciji. 

Možda vas zanima Kakav luksuz! Zaviri u kuću i nevjerojatno uređeno imanje Sandre Bullock Rubrika Life&style Life&style

Stan od 378 metara kvadratnih, Jennifer je kupila prije tri godine za 15,6 milijuna dolara, a sad ga prodaje za 14,25 milijuna. Predivan stan, u kojem dominira bijela boja, ima tri spavaće sobe, četiri i pol kupaonice, a iz njega se pruža pogled na grad. Lokacija ovog penthousea koji se nalazi na 30. katu je također poznata, a riječ je o luksuznom neboderu smještenom na Upper East Sideu. 

Visoki stropovi i veliki prozori ovom stanu daju prozračnost i svjetlost te ga samim time čine većim nego što jest. Baza je bijela boja s pokojim ljubičastim detaljem te drvenim namještajem. Na donjem katu nalazi se velika prostorija u kojoj su se smjestili dnevni boravak, blagovaonica te kuhinja.   | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Penny iz Teorije velikog praska u stvarnosti ne živi u malenom stanu, zaviri u jednu od njezinih prekrasnih palača Rubrika Life&style Life&style

Nakon prostrane blagovaonice i dnevnog boravka, slijedi jednostavna, a efektna bijela kuhinja u kojoj dominira bijeli mramorni stol smješten na sredini. Također postoji i mini blagovaonice smještena uz prozore, a čini ju stol i kutni kauč te dva stolca. 

 | Autor: profimedia profimedia

Na katu je prostor za odmor, a u glavnoj spavaćoj sobi dominira bijela boja te ima izlaz i na terasu veliku 278 kvadratnih metara. Ova soba je i san svake žene jer se u njoj nalaze čak dva walk in ormara te dvije kupaonice. Jedna od kupaonica je znatno veća od druge te je cijela u bijelom mramoru, a u njoj postoje i tuš kabina i kada. 

 | Autor: profimedia profimedia

Možda vas zanima Znači, ovdje stanuje Julia Roberts! Rustikalna vila s bajkovitim okolišem ostavlja bez daha Rubrika Life&style Life&style

U stanu postoji i jedna soba za razonodu u kojoj se nalazi biljarski stol, no ipak je nama najdraža prostrana terasa. Na gornjem dijelu terase nalazi se umjetna trava te stol za velik broj gostiju, ali i natkriveni prostor za odmor uz televizor i kamin dok je na donjem postavljen roštilj i vanjska kuhinja.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marija753

    Marija753

    Zaista luksuzno,super izgleda.