Stars

Opa! Pobjednik 'Života na vagi' svojom najnovijom objavom zapanjio pratitelje

  • Alen Abramović, pobjednik treće sezone ''Života na vagi'', u protekloj je godini skinuo više od 80 kilograma
  • Sada uživa u novoj figuri i bira odlične odjevne kombinacije
  • ''Elegancija je uvijek bila dio mene, ali tek je sada mogu pokazati na pravi način!'' - napisao je na svom Instagram profilu

Pobjednik treće sezone ''Života na vagi'', Alen Abramović, u protekloj je godini skinuo više od 80 kilograma i sada definitivno uživa u svojoj novoj figuri i odličnom izgledu. ''Fizička promjena i gubitak kilograma otkrili su mi novog čovjeka, punog samopouzdanja koji sada diše punim plućima.'' - rekao je u siječnju za 24 sata. Osim toga, Alen očito uživa i u novim modnim kombinacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović (@alenabramovich) on

Jučer je na svom Instagram profilu podijelio sliku s jednog događaja na kojem je zablistao u elegantnom crnom odijelu, u maniri holivudske zvijezde. ''Elegancija je uvijek bila dio mene, ali tek je sada mogu pokazati na pravi način!'' - napisao je Alen koji je odjenuo H&M košulju te ju iskombinirao s Galileo odijelom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović (@alenabramovich) on

Suvišni kilogrami Alena su prije sprječavali da zablista, a sada je njegov elegantan izgled oduševio čak njegovih 11 tisuća pratitelja. ''Ono kad te netko nakon "svega" možda pita:"Nebuš postao premršav?!"'' - napisala mu je jedna od pratiteljica, dok se druga čudila kako je moguće da je još uvijek solo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alen Abramović (@alenabramovich) on

 S obzirom na to da je u Novoj godini poželio da ga pogode Amorove strelice, Alenu možemo samo poželjeli da ga, kako je sam rekao, uskoro posjeti gospođica ‘Ljubav’.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0