Stars

Ono kad šećeš modnom pistom i sretneš bivšeg...

Sinoć se u Parizu održala jedna od najiščekivanijih revija godine - Victoria's Secret

Kao da debi na pisti po kojoj hodaš u donjem rublju, gledaju te milijuni ljudi i moraš paziti da ne padneš jer na leđima nekada nosiš krila od nekoliko kila, nije dovoljan, Bella je morala proći pored Weeknda s kojim je tek nedavno prekinula. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Lijepa sestra iz genetski savršenog Hadid klana, ostala je potpuno mirna dok je 26-godišnji Weeknd, pravim imenom Abel, pjevao svoje najveće hitove. 

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Bivšem je prvo uputila jedan sanjivi pogled, a vjerujemo kako ni njoj ni njemu nije bilo svejedno, iako je poznata manekenka nedavno rekla kako "uopće neće biti neugodno" (ok, vjerujemo ti...).

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Iskreni smješak najljepše joj stoji, a Bella je nosila predivnu sivu kreaciju u kojoj je zaista izgledala odlično. Svjetlucavi bodi s korzetom i lepršavim plaštem poželjeli bismo i u svojoj ladici s donjim rubljem, a 20-godišnjakinji zaista super stoji. Stvarno nije loše za njen prvi put. 

 

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0