Stars

Ono kad Beyonce i Nevena Rendeli isti dan objave da čekaju blizance

S ove dvije dame u slatkom iščekivanju blizanaca našla se i glumica Mirna Medaković

U svijetu poznatih i slavnih jučerašnji dan ostat će zapisan kao "dan za pamćenje". Nakon što je Beyonce objavila da je trudna, ali i da nosi blizance, društvene mreže su jednostavno eksplodirale.

Gotovo da nije postojala osoba koja nije osjetila potrebu svima pokazati oduševljenje zbog te vijesti, a fotografija koju je megazvijezda objavila na svom Instagramu postala je neiscrpan izvor inspiracije za memove i druge duhovite dosjetke.

U svega nekoliko sati Beyonce je "zaradila" više od 7,5 milijuna lajkova, ali i gotovo pola milijuna komentara te tako postala najlajkanija fotografija u povijesti ove aplikacije. Čini se kako bi ubuduće, ako vam ikada padne na pamet ljude poticati na revolucije bilo kakve vrste, trebali samo pokušati nagovoriti ovu pjevačicu da ideju podijeli na jednom od svojih profila na društvenim mrežama.

"Nevjerojatno smo zahvalni što će naša obitelj postati bogatija za čak dva člana i hvala vam svima na lijepim željama", napisala je zvijezda u  ime cijele svoje obitelji.

No, istu sreću, samo s nešto skromnijim brojem lajkova, proživljava i obitelj Nevene Rendeli. Naime, ona je također Instagram iskoristila kako bi s pratiteljima podijelila sretne vijesti.

Voditeljica nije direktno otkrila kako se i u njenom slučaju radi o blizancima, ali odali su je simpatični hashtagovi.

"Ono kada Beyonce objavi da je trudna isti dan kad i ti", napisala je Nevena u opisu fotografije koja je potpuno očekivano izazvala lavine oduševljenih komentara i čestitki.

Na pitanje očekuje li i ona blizance, baš poput slavne pjevačice, voditeljica je odgovorila hashtagom #twinsruletheworld, odnosno "blizanci vladaju svijetom". Dovoljno jasno, zar ne?

Podsjetimo, Nevena Rendeli i Mak Vejzović vjenčali su se na Kornatima prošlog ljeta, nakon godinu dana veze, a prinove bi mogle stići taman na vrijeme na zajedničku proslavu prve godišnjice braka.

No, priča o blizancima tu ne staje. Duplim razlogom za sreću nedavno se pohvalila i zagrebačka glumica Mirna Medaković Stepinac.

 

#jutranjitrening u @mbs_centar #buco 2👶🏻😍 #treningzatrudnice

Fotografiju objavljuje Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Ona i suprug Hrvoje svoje dvije djevojčice bi trebali upoznati već za dva mjeseca, a mama je nedavno otkrila kako polako kreće u "lov" na njihove prve modne komade.

Photo: Getty Images

Komentari 0