Stars

One su postale mame sa 40 (i više)

Vijest da je predivna glumica Rachel McAdams (39) trudna razveselila je mnoge, posebno jer ova holivudska miljenica pokušava postati majka već deset godina. Svoju sretnu vijest skrivala je 7 mjeseci

Za Hollywood nije ništa neobično kada neka muška zvijezda postane otac i sa 60 godina i kasnije. Ipak, tradicionalisti diljem svijeta još uvijek osuđujući gledaju na žene koje se odluče biti majke s 40 godina i više. I to po prvi puta. Baš to će se dogoditi i Rachel McAdams koja će za 2 mjeseca roditi ( a tu je vijest dugo skrivala), i ući u četvrto desetljeće života.  Otac njezina budućeg djeteta je scenarist Jamie Linden. Osim Rachel McAdams, i ove su slavne žene prvi put postale mame sa 40 godina i više:

Uvijek nesretna u ljubavi, ali i glazbenoj karijeri, Janet Jackson je iznenadila javnost kada je rodila prvog sina u 50. godini  i to 2016. godine. Za preslatkog sina Eissu Janet se danas brine sama, jer je se samo nekoliko mjeseci nakon Eissina rođenja od njegova oca biznis mogula Wissama El Manua, razvela. Janet je priznala kako joj kao samohranoj majici nije lako, ali da uživa u svakom trenutku provedenom sa sinom.

 | Autor: Instagram Instagram

Prekrasna glumica latinskih korijena Evi Mendes pronašla je ljubav s jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu, Ryanom Goslingom. Upoznali su se za vrijeme snimanja filma "Grijesi naših očeva" 2011. godine, a u međuvremenu su dobili dvije prekrasne kćeri. Sa 40 godina Eva je rodila kći Esmeraldu Amadu, a dvije godine kasnije Amadu Lee. Zašto djevojčice dijele isto ime? Zato što na španjolskom Amada znači voljena i obožavana. Ništa drugo od ovog para nismo niti očekivali.

 | Autor: getty images getty images

Da su razmirice u braku jednog od najpoznatijih holivudskih parova Nicole Kidman i Toma Cruisea bile upravo zbog djece, jasno je kao dan. Iako je mislila kako ne može zatrudnjeti prirodnim putem, Nicole je s drugim suprugom Keithom Urbanom to ipak uspjela 2008. godine u 41. godini. Rodila je kćer Sunday Rose: "Rodila sam prirodnim putem, ali učinila sam sve što je moguće da zatrudnim." Drugo dijete je par Kidman Urban dobio 5 godine kasnije uz surogat majku, a priznaju da bi željeli imati još djece.

 | Autor: Instagram Instagram

Jedna od najljepših žena svijeta Halle Berry prvo je dijete rodila u 41-oj godini. Kći Nahla danas ima devet godina, a Halle ju je dobila iz veze s Gabrielom Aubryjem. Šest godina nakon Nahle Halle je rodila sina Maceoa. "Ovo je bilo neočekivano, roditi sa 47 godina. Već sam mislila da sam ušla u menopauzu, ali eto, saznala sam da sam trudna!", izjavila je nakon rođenja drugog djeteta. 

 | Autor: Instagram Instagram

Da život piše moderne bajke, zna Salma Hayek. Ona je ljubav svog života upoznala 2006. godine. Odabranik njezinog srca je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, François-Henri Pinault. Salma je mislila kako nikad neće moći postati majka, a onda se to ipak dogodilo 2007. godine kada je par dobio kćer Valentinu. Tada je Salma imala 41 godinu: "I suprug i ja smo se fokusirali na nju. Bitno je od malih nogu im usaditi im moralne vrijednosti za daljnji život".  | Autor: Instagram Instagram

Možda vas zanima Ove slavne cure stvarno nemaju sreće u ljubavi Rubrika Stars Stars

Glumica Helen Hunt po prvi put je postala majka 2004. godine kada je napunila 41 godinu. Sina Makenu Hunt je dobila iz veze s producentom hit serije "Kuća od karata" Matthewom Carnahanom s kojim je prekinula prošle godine i to jako burno. Helen je također jako dugo pokušavala ostati trudna, a i danas kaže kako prije svega za to može zahvaliti prakticiranju joge. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0