Stars

Drop dead, cure! Upoznala sam hot Mariana Di Vaia

Jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, predivnih zelenih očiju i seksi, modni bloger, glumac i dizajner za kojem 'sline' žene svijeta (i pokoji muškarac... pružio mi je ruku. Jesu li mi se odrezale noge? Ne, ali bilo je... mmmm... zanimljivo

Izgleda baš onako kako zamišljamo fatalnog Talijana, osmijeh koji razoružava, profinjeni ukus za modom, tijelo koje ne možeš prestati gledati (možda malo ipak prenizak za moj ukus) i naravno uvijek besprijekorna frizura po kojoj je posebno poznat. Ovaj elegantni dandy ima impresivan portfolio. Do sada je radio s najvećim svjetskim brendovima: Cavalli, Calvin Klein, Galliano, Maserati, Hugo Boss, Diesel... a trenutno je zaštitno lice Hyundai Kone. Kada ne pozira pred fotoobjektivom, posvećeno radi na svom blogu mdvstyle.com.

 | Autor: miss7 miss7 Bavljenje modelingom donijelo mu je mnogo lijepih ali, kako kaže, i teških trenutaka. „Kao što vjerojtno svi pretpostavljaju, posao modela je predivan jer stalno putuješ i imaš mogućnost da napraviš sjajne fotografije, ali ima i svojih loših strana. Meni najteže padaju česta i dugotrajna razdvojenost od obitelji i prijatelja i to što ponekad naletim na loše ljude. Ali svaki posao ima svojih uspona i padova, zar ne?”

Mariano Di Vaio - kratkih 7:

Grad – Amsterdam
Jelo – Špageti
Model – Cara Delevigne
Film – "Shutter Island"
Brend – NoHow
Aplikacija – Instagram
Stil – Dandy elegancija

Kaže kako je njegov odlazak u New York bio prava prekretnica. Otkrio je značajan utjecaj blogova. „Tamo sam vidio da su blogovi prava inspiracija ljudima i to ne samo u modnom smislu, već i u pogledu kuhanja i biranja najboljeg mesta za večeru i izlazak. Kada sam se vratio u Italiju i ja sam odlučio učiniti taj korak i napraviti blog.”

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

 

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

 

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Danas je MDV Style prvi talijanski blog o muškom stilu, a naravno prate ga i žene (vjerojatno radi njegovog zgodnog isklesanog tijela). Iz zabave, bavljenje blogom mu je postalo posao koji iziskuje sve više vremena. „Sada je to već ozbiljan posao koji traži trud i posvećenost, ali mu pruža i veliku satisfakciju.”, naglašava Mariano.

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Ovaj Talijan u svakom smislu je danas najponosniji na svoju kompaniju Mdv&Co, na svoj sjajan tim i na malu slatku obitelj s kojom se i pojavio na već spomenutom Hyundai događaju u Milanu. Da djevojke, prste k sebi! Mariano je u braku s odvjetnicom Eleonorom Brunacci s kojom je dobio i petomjesečnog sina. A na iznenađenje mnogih prisutnih (žene, djevojke jasno mi je da vam je ovo preslatko) uzeo pokoji trenutak kako bi se poigrao sa sinčićem.

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

 

 

A post shared by Mariano Di Vaio (@marianodivaio) on

Photo: MDV style

Komentari 0