Stars

OMG! Zašto ismijavaju Katein trudnički trbuh?!

Poput kikirikija na dasci za peglanje?! Stvarno, ljudi...

O, da, svijet je bio jako uzbuđen kad se nedavno doznalo da je vojvotkinja od Cambridgea i treći put trudna i s nestrpljenjem se čekao taj trenutak kada će se pojaviti u javnosti što je bilo odgađano jer supruga princa Williama pati od stanja trudničke hiperemeze, stanja u kojemu mučnine kod trudnica traju cijeli dan, ponekad i do polovice trudnoće. Sada, kad je Kate ipak iskoraknula u javnost da bi u Buckinghamskoj palači primila zdravstvene radnike na Dan mentalnog zdravlja, slike koje su s tog događaja objavljene na Internetu i na kojemu joj se kroz plavu čipkastu haljinu nazire trbiščić izazvale su kako divljenje, toliko i - sasvim neočekivano - porugu. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Jedan dio javnosti, pokazalo se po komentarima - izrazito se osjetio pogođen time što Katein trbuh nije veći. 

"Može li ovako mršava žena zaista ostati trudna?", "Ja izgledam više trudna nakon nedjeljnog ručka", "Imam veći trbuh, a moje dijete sada već ima devet mjeseci", "Kao kikiriki na dasci za peglanje"...samo je dio ovih komentara (od kojih je teško doći sebi). Bez obzira što je Kate inače mršavija žena, i bez obzira što valjda svaki dan prolazi kroz teške mučnine i zbog toga i ne može imati neki ludi apetit, i bez obzira bila ona vojvotkinja ili blagajnica, ženino tijelo nije pristojno tako komentirati.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver I ne, Kate nije jedina. Javnosti su se jednako zamjerili 'premali' trudnički trbusi fitness blogerice Sarah Stage ili modela Jaime King. No, i ako imate veliki trbuh, to ljudima opet nije dobro, pa su Kim Kardashian i Chrissy Teigen bile prozivane zbog toga. A istina je zapravo jednostavna - mali, velik, srednji... koga briga, samo da je beba zdrava, a i njezina mama. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelda

    Kate je prava lijepa trudnica,elegantna uvjek, prije i poslije poroda,a najvažnije da ima preslatku djecu,ne sumnjam da će i ova beba bit to isto,mali Georg mi je tako drag i simpa dijete..
  • zelda

    Koje budale od ljudi,zar nije ljepše imat mali trbuh i zdravo dijete a ne obratno,za ženu sve manje komplicirano,saginjanje, hodanje i brzo vraćanje u normalu..