Stars

Odvažan komad: Svi su gledali u Bojaninu suknju!

Iako nitko nije očekivao da će glumica pokazati toliku modnu odvažnost, sve je oduševila jednim stajliš komadom...

Brojna domaća imena okupila su se na sinoćnjoj premijeri komedije Danila Bećkovića, Jesen samuraja, a svojim stajlingom još se jednom uspjela istaknuti glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Zanimljivom modnom kombinacijom dokazala je kako i zaigrana moda može odlično izgledati na pravoj dami. Da bi razbila modnu monotoniju, uz crnu dolčevitu kombinirala je pomalo neobičnu suknju A kroja. Tako je samo jednim mudrim potezom naglasila vitku figuru, a cijelu priču zaokružila je elegantnim crnim salonkama.

 

About last night #jesensamuraja #funnymovie #goodtime #skirt @bitemystyle1 ❤️

Fotografija koju objavljuje @bojana.gv

Suknju inspiriranu stripovima potpisuje brend BiteMyStyle, a zahvaljujući upravo njoj Bojana je na društvenim mrežama izazvala lavinu oduševljenih komentara.

 

Skirt#comics #comicstrip #strip #aragovic #bitemystyle #biteme #print

Fotografiju objavljuje BiteMyStyle fashion design (@bitemystyle1)

Aleksandra Dojčinović i Antonija Stupar Jurkin složno su zaključile kako glumica prelijepo izgleda, a pojedinci su se potrudili puno slikovitije dočarati svoje mišljenje.

"Bojana, u koji idete razred ? Je li to gimnazija ? Ujutro ili popodne ovaj tjedan ? Šta ćete upisat kad maturirate ? E, tako izgledate", napisao je jedan od njezinih prijatelja.

Photo: arhiva

Komentari 0