Stars

Od sada cipele Sarah Jessice Parker kupujemo i na Amazonu

SJP cipele za predstojeću sezonu bez poreza i skupog shippinga - zvuči nam prilično primamljivo

Kolekcija cipela za jesen/zimu 2017 biti će dostupna na Amazonovom Fashion Storeu od listopada, a u ponudi će biti cipele, čizme i platforme. Fawn model cipela dolazi u tri nove ekskluzivne boje, sve različite nijanse plave - idealne za vjenčanje! Plus: svaki kupac s Amazona će cipele dobiti u SJP vrećici koju je osobno potpisala dizajnerica. 

 

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on

"Prilika da surađujem s Amazon Fashionom u Europi je ogromna i uzbudljiva prilika. Amazon nudi odličnu potporu svojim brendovima i dizajnerima te jedno nevjerojatno iskustvo za sve svoje kupce. Nakon što je moja kolekcija prije godinu dana lansirana na Amazonu, sada se veselimo što će ova prekrasna i kreativna kolekcija biti dostupna i europskim kupcima.", rekla je Sarah o svojoj kolekciji na Amazonu. 

 

Objavu dijeli SJP Collection (@sjpcollection)

Kako je Sarah Jessica Parker, zbog ikoničke uloge Carrie iz Seksa i grada, stekla status modne ikone, tako je i njezina kolekcija cipela od prvog dana izazvala velik interes zaljubljenica u modu. P.S. Nemoj nas kriviti ako jedan par dodamo u svoju kolekciju ove jeseni...

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Amazon

Komentari 0