Stars

Obiteljski rat: Selena Gomez više ne prati majku na Instagramu

Iako se pisalo da je obnovljena veza s Justinom Bieberom razlog zbog kojeg je Selenina majka hitno završila u bolnici, izgleda da to ipak nije slučaj

Izgleda da je pomirenje s Justinom Bieberom usrećilo Selenu Gomez, ali i jako oneraspoložilo njezinu majku, Mandy Teefey koja je, nakon što je vodila razgovor s kćeri o njezinoj obnovljenoj vezi, završila u bolnici. Također, majka i kći se nakon tog razgovora više ni ne prate na Instagramu. No, iako je Bieber, kojemu Selenina obitelj ne može oprostiti ružan prekid 2014., razlog njihovog zahladnjenja na društvenim mrežama, ne može se reći da je ljubav ove dvije planetarne zvijezde jedini razlog zbog kojeg je Mandy potražila liječničku pomoć.
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver
Jedan od izvora tvrdi da je Mandy hospitalizirana u Los Angelesu na zahtjev člana obitelji jer je trebala liječničku pomoć pošto se u ovo doba godine osjeća jako tužno. Naime, 3 dana prije incidenta Mandy je na svom Instagramu objavila sliku sjećanja zbog izgubljene kćeri Scarlett. Pobačaj koji je imala u prosincu 2011. godine 41-godišnja izvršna producentica serije '13 Reasons Why' nikad nije preboljela te je na svom Instagram profilu objavila: "17. prosinca nikada neće biti isti. Kao sjećanje na nju pišemo njezino ime na crvene balone i puštamo ih u nebo".
Takva majčinska tuga, veliki stres zbog Seleninog zdravstvenog stanja i strah da će Justin loše utjecati na ionako krhku Selenu - valjda je sve to bilo previše za Mandy da se nosi bez stručne pomoći. 

 

Momma and I

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0