Stars

Obitelj Tedeschi u još jednom savršenom modnom izdanju

Ne znamo gdje bismo prije gledali - u stil mame Đurđe ili savršenu figuru njene kćeri Lade

Đurđa Tedeschi već godinama slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a zbog svojeg nepogrešivog modnog ukusa završila je i na stranicama Voguea. Kako na društvena događanja ne dolazi često, a od fotoobjektiva bježi gdje god stigne, nije ni čudno da svaka njezina pojava izaziva veliko zanimanje i interes javnosti. Posebice njezin istančan ukus za modu koji nam ni ovoga puta nije mogao promaknuti.

 | Autor: Mario Poje Mario Poje Lada Tedeschi Fiorio, dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović, arhitektica Vedrana Ergić i Đurđa Tedeschi

Na jučer održanoj reviji modnog brenda I-gle, gospođa Đurđa pojavila se u all-black outfitu. Je li ovo mantil, baloner ili haljina? Nismo sigurni. Kombinirala ju je s crnim kožnim gležnjačama na petu i pismo torbicom u istoj boji, a ako ovo nije dokaz je da moda i stil ne poznaju godine, onda ne znamo što jest. Nama sedamdesete nikad nisu izgledale bolje!

 | Autor: Mario Poje Mario Poje

No, ako ste mislili da su sinoć sve oči bile uprte u najstariju članicu ove poznate obitelji, varate se. Mislimo da joj je spotlight ovoga puta ipak preotela 44-godišnja kćer, Lada Tedeschi Fiorio - u čije noge ne možemo prestati gledati!

U mini haljini istaknula je savršenu figuru, koja je (osim, očito odličnih gena!) i rezultat napornih treninga. Naime, Lada je zaljubljenica u trčanje pa ju tako često viđamo na maratonima diljem Lijepe naše, ali i u svim većim europskim gradovima.

 | Autor: Mario Poje Mario Poje Lada Tedeschi Fiorio, dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović i arhitektica Vedrana Ergić

Nisu bez veze članovi obitelj Tedeschi već godinama na listama najbolje odjevenih, a kad ti je mama/baka/svekrva ikona stila pa nekako se brzo prilagodiš...

Photo: Mario Poje

Komentari 0