Stars

O ovoj predivnoj vjenčanici SVI pričaju

Kineska modna influencerica munjevitom brzinom je oduševila internet raskošnim vjenčanjem i svojom unikatnom vjenčanicom

Vjenčanja na specifičnim destinacijama su zaista svijet za sebe, a usudili bismo se reći da je vjenčanje Feiping Chang bilo svemirsko! Ova internet i modna influencerica iz Hong Konga oženila se na Capriju, a nosila je haljinu Giambattiste Vallija. Na haljini je s dizajnerom radila sama, a rezultat je vrlo "Vallijevski", haljina s hrpu dramatičnih slojeva tila. Na večeri dobrodošlice, koja je u potpunosti bila ukrašena limunima, nosila je asimetričnu haljinu - na limune! 

 

A post shared by ɛℓℓу. ♡ (@ellyxxbean) on

Vjenčanica je bila samo jedan od ekstravagantnih trenutaka na ovom vjenčanju, koje je bilo apsolutno prekrasno; gosti su na večeru dolazili kroz prostorije ispunjene cvijeće koje je visilo sa stropa a tijekom večere imali su pogled na najljepši talijanski zalazak sunca. Toliko je dobro sve osmišljeno, da smo malo ljubomorni! Pogledajte fotografije s prelijepog vjenčanja u nastavku. 

 

A post shared by Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) on

 

A post shared by shen-tel lee (@shentel) on

 

 

A post shared by Calvin Wang (@clowverk) on

 

 

A post shared by Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) on

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • superbellativ

    SVI pricaju,ali sta ?........