Stars

Novo izdanje Gwen Stefani - gotovo da je nismo prepoznali

  • Pjevačica Gwen Stefani je na pragu pedesete i još uvijek izgleda jako mladoliko
  • Najnovije paparazzi fotke otkrile su njezine estetske zahvate 
  • Gwen je snimljena u šetnji sa sinom i psićem i bez jake šminke

Gwen Stefani zadivila je svijet svojim posebnim izgledom čiji je zaštitni znak platinasta kosa i jarki crveni ruž. I na pragu 50-e, pjevačica izgleda mladoliko, no na posljednjim paparazzi fotkama na kojima je snimljena bez 'svog' ruža jedva da se na prvu moglo prepoznati o kome se radi. I to ne samo zato što je nosila blijedu nijansu na usnama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Nedavno se Gwen pojavila na dodjeli nagrada za country glazbu sa svojim nešto mlađim dečkom i country pjevačem Blakeom Sheltonom. S visokim repom, jakom šminkom i svjetlucajućim outfitom, malo tko bi joj uskoro čestitao 50. rođendan. Ova joj je fotografija s jedne strane priskrbila komplimente njezinih pratitelja, a s druge strane osude zbog estetskih korekcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Nedugo nakon toga paparazzi su ulovili nešto realniju sliku pjevačice koja je u paparazzi trenutku bila odjevena u široke vojničke hlače i gornji dio trenirke. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

"Uhvaćena" je u društvu svog najmlađeg sina Apolla kojeg je dobila s bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom te kućnim ljubimcem u matching puloverčiću. Na fotografijama je vidljivo da je poznata pjevačica korigirala usne i 'ispeglala' bore i vjerujemo da se nekima više sviđa 'prirodna' Gwen, no nama je i ovako još uvijek tako posebna. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0