Stars

Nova stranica u životu popularne voditeljice

Renatu Končić, poznatiju kao Mineu, upamtili smo kao pjevačku senzaciju devedesetih, a u novom tisućljeću gledamo je u ulozi voditeljice. Ipak, jučer nas je baš iznenadila...

U devedesetima, Mineu smo pamtili po velikim hitovima poput ''Vrapci i komarci'', ''Rano'', ''Ako ovo je kraj''. Lijepa i vrckasta, simpatična pjevačicama svojim je notama i neobičnom ljepotom privlačila pažnju i stekla simpatije javnosti. Na ta nas je vremena podsjetio baš Tarik Filipović svojom objavom na Instagramu.

Na slici se vide Tarik i Minea u društvu glumca Renea Bitorajca. Minea je, pak, značajno promijenila stil šminkanja. Danas više ne nosi tanke obrve i neizblendano metalik sjenilo. Danas 41-godišnja Minea prometnula se u voljeno TV lice. Njen put na male ekrane započeo je pojavom u popularnom showu Tvoje lice zvuči poznato gdje se zapravo i dogodio njen veliki povratak. Nakon toga je dobila angažman u emisiji Dom iz snova koja je bila humanitarnog karaktera i usput je ganula mnoge. Minea je, naime, obnavljala domove ljudima koji su se nalazili u lošoj ekonomskoj situaciji. Krajem iste godine postala je voditeljica emisije IN magazin, a taj angažman traje do danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Ipak, voditeljica nas je ovih dana stvarno uspjela iznenaditi. U duetu s Marijom Mikić, srpskom pop zvijezdom, odlučila je prepjevati svoj poznati hit ''Rano''. Spot za pjesmu napravljen je u produkciji IDJ VIDEOS-a koji često radi spotove za Severinu. Kako zvuči ''Rano'' s malo balkanskog štiha i u duhu 21-stoljeća možeš poslušati na YouTubeu.

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0