Stars

Nogometaši,volimo vas, ali danas navijamo za ove seksi vaterpoliste

Dok nas još uvijek trese nogometna groznica, uspijemo tu i tamo baciti pogled i na neke druge sportove. Danas Hrvatska vaterpolo reprezentacija igra utakmicu za treće mjesto pa smo obratile pažnju na igrače...

Iako znamo da oči svih ovih dana još uvijek uprte na našu nogometnu reprezentaciju, ne smijemo dopustiti da još jedno sportsko natjecanje prođe ispod radara. Večeras Hrvatska igra utakmicu za treće mjesto na Europskom prvenstvu u vaterpolu, a naša reprezentacija izgleda zavidno. Pardon! Igra zavidno... Ovo je naša prva seksi petorka (da, znamo da ima 7 igrača, ne brini...)

Marko Macan (25)

I ovaj Dubrovčanin je zaljubljenik u morske sportove. No, prije nego što se počeo baviti vaterpolom, Macan je obožavao plivanje. Sreća za njegove trenere danas i našu reprezentaciju, jer kako se sam voli šaliti - za vaterpolo ne moraš biti neki vrstan plivač. Zbog vaterpola je prošao cijeli svijet, no i dalje mu je u srcu samo jedan grad - Dubrovnik kojem se uvijek iznova i rado vraća.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ante Vukičević (25)

Ovaj 25-godišnjak je proslavljeni hrvatski vaterpolist. Jedan od najvećih uspjeha svakako mu je osvajanje zlata na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu prošle godine u Budimpešti. Inače, Ante trenutačno igra za Marseilles, studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a jako je ponosan i na svoju djevojku koja je nedavno diplomirala medicinu u Splitu.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Marko Bijač (27)

Kada vratar osvaja titulu najboljeg igrača svijeta, onda znaš da nema šale s njim. Baš takav je 27-godišnji Marko Bijač koji vaterpolo doslovno živi. Da vaterpolo i Dubrovnik imaju neku posebnu poveznicu dokazuje i Bijač. Inače, osim vaterpola strastveni je ljubitelj ronjenja, a najdraže mu je roniti oko Korčule. Uz tolike hobije ima li vremena za djevojku? Da, i to za svoju sugrađanku Zrinku!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Maro Joković (30)

Da su Dubrovčani jako atraktivni muškarci dokazuje i Maro. Ovaj 203 centimetra visok 30-godišnjak svoje je prve vaterpolske uspjehe napravio u klubu VK Gusar, nakon kojeg prelazi u Jug. Nakon Juga prelazi u Dubrovnik, a u sezoni 2013./2014. prelazi u talijanski klub Pro Recco. Za hrvatsku vaterpolo reprezentaciju igrao je 25 puta,  a vjerujmo da će i ovaj 26. put biti uspješan!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ivan Buljubašić (30)

Ovaj 30-godišnjak je s našom vaterpolskom reprezentacijom napravio neke stvarno velike uspjehe. Bio je u sastavu koji je osvojio europsko zlato 2010. godine i olimpijsko zlato 2012. godine. Buljubašić je igrač hrvatskog Primorja, visok je 198 centimetara, a težak 92 kilograma. Baš poput svakog vaterpolista, naravno... Inače, Buljubašić je nekoliko godina bio u vezi s voditeljicom nekad popularnog showa Nova Lova u produkciji Nove Tv, Marinom Parlov.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0