Stars

Nives Celzijus iznenadila neobičnom fotografijom - te otkrila pravo značenje svog imena

  • Nives Celzijus najčešće objavljuje fotografije u pripijenim ili oskudnim modnim kombinacijama koje otkrivaju njezine obline
  • Ovaj put pozirala je u nešto drugačijem outfitu koji je otkrio jedino - gležnjeve
  • Zabavlja se Nives bez obzira na celzijuse i odabir odjeće, a pokazala je i zavidnu razinu fleksibilnosti

Nives Celzijus poznata je po svojim objavama koje golicaju maštu. Jučer je tako objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj i uskoj haljinici koja je istaknula njezine raskošne obline. Duboki dekolte i otkriveni trbuh nisu prošli neprimijećeno pa je objavom skupila hrpu komplimenata i lajkova.

Reakcije je dodatno potaknula i natpisom: "Što je večeras na meniju?".

Seksipilna Nives svoje atribute voli pokazivati, a zašto i ne bi kad se u svome tijelu ugodno osjeća.

Nives Celzijus bujnim dekolteom zasjenila je goste na reviji, no svi pričaju o njezinoj atraktivnoj pratnji Možda vas zanima Nives Celzijus dekolteom je zasjenila goste na reviji, no svi pričaju o njezinoj atraktivnoj pratnji Rubrika Stars Stars

Odijevanjem, čini se, voli privlačiti poglede i pritom se zabavljati, no svoju zamamnu energiju ne gubi niti u potpuno drugačijem outfitu! Da je tako, i to bez obzira na celzijuse u prirodi, pokazala je i posljednjom objavljenom fotografijom na kojoj je - potpuno obučena.

 

Pozirala je na snijegu u plavoj trenirci preko koje je obukla trendy bijeli teddy kaputić u kombinaciji s popularnim tenisicama. Kosu je zavezala u niski rep i nabacila osmijeh od uha uha.

 | Autor:

"Celzijus u moru ili Celzijus u snijegu? Koja vam je draža?", napisala je Nives ispod objave dodavši da je značenje njezinog imena upravo - snijeg.

Možda vas zanima Isplati se pogledati, Nives Celzijus tvrdi da je objavila svoju "najružniju fotku" Rubrika Stars Stars

Atraktivna 39-godišnjakinja nedavno je u istom outfitu pozirala na rubu stijene pokazavši i zavidnu razinu fleksibilnosti izvodeći špagu!

"Mora da ste zaljubljeni u pogled", napisala je tada uz fotografiju. Iako joj fotografije pršte seksepilom, sasvim opravdano, priznajemo da je posebno volimo vidjeti u ovakvom opuštenom i vrckavom izdanju, osobito u kombinaciji s njezinim zaraznim osmijehom!

 

 

 

Photo: None

Komentari 0