Stars

Djevojka nove nogometne zvijezde Brune Petkovića pljunuta je Hana Rodić: pogledaj sličnosti

  • Tea Slavica, 19-godišnja bivša manekenka, sada studentica, djevojka je igrača Dinama
  • Nismo mogli ne primjetiti kako Tea neodoljivo nalikuje pobjednici 'Gospodina Savršenog' Hani Rodić
  • Pogledaj sličnosti na sljedećim fotkama

Iako njezin dečko na jučerašnjoj utakmici s Benficom, dinamovac Bruno Petković nije briljirao, s tribina ga je zdušno bodrila njegova djevojka Tea Slavica. 19-godišnja bivša manekenka i studentica međunarodnog poslovanja Tea zarobila je srce 25-godišnjeg Dinamovog napadača, ali iako par ne skriva svoju vezu, rijetke su zajedničke fotografije na društvenim mrežama pa se isto tako ne zna sa sigurnošću koliko dugo su u vezi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bruno Petković (@brunopetkovicofficial)

Nogometna zvijezda, za časopis Story je izjavio: ''Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan'', a također je i rekao da misli da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati ženu, a ne obrnuto te da Tea nije osvojila njega već on nju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋ţęąşļąvįçą🦋 (@tea_slavica)

I Bruno i Tea ne žele iznositi detalje svoje veze za javnost, a Tea je odbila davati izjave za medije. Bruno je samo rekao: "Sretni smo i zadovoljni, ali detalje o našim privatnom životu volim zadržati za sebe". Uvid u njihovu vezu imamo tek tu i tamo kad Tea na Insta storyju podijeli zajedničku fotku ili snimku s tribina dok bodri svog dečka, a tako je bilo i sinoć na utakmici Dinamo-Benfica u Portugalu. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

No ono što nam je posebno zapelo za oko je neodoljiva sličnost nove WAGsice i zvijezde reality showa 'Gospodin savršeni', Hane Rodić.  Tamnokose djevojke osim svijetlih očiju povezuju i velika usta koja dodatno vole naglasiti jakim make-upom. A čak im i poze u kojima poziraju nalikuju. 

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima Hana Rodić u H&M haljini za 149 kuna koja se rasprodaje brzinom munje! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0