Stars

Nina Badrić poslala emotivnu poruku svojim Banijcima: "Moja Banija..."

  • Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila slike potresa uz riječi upućene ljudima tog kraja
  • Nina je za to područje posebno vezana zbog svog porijekla
  • Uz #MOJA BANIJA zamolila je za pomoć stradalima

Možda nije općepoznati podatak, ali pjevačica rođena u Zagrebu korijene vuče upravo iz područja pogođenih današnjim razornim potresom. Prezime Badrić karakteristično je za područje Gline i okolice pa je tako najviše ljudi s prezimenom Badrić rođeno u Glini, u Sisačko-moslavačkoj županiji i u Zagrebu. 

Nina je tako napisala: "MOJA BANIJA❤️🙏🏻 Duboko suosjećam sa svojim Banijcima koji su izgubili svoje najdraže u razornom potresu koji je pogodio Baniju🙏🏻 Pomozimo svi koliko i kako možemo stradalima koji su izgubili svoje najdraže i svoje domove. #mojabanija 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

I Nina se tako priključila mnogima koji se trude pomoći ljudima u od potresa stradalom kraju.

 

 

Photo: Instagram@tihanaharapinzalepugin
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elenalara

    Badricka se radi velika humanitarka." Pomozite mojim banijcima". Lako je to napisati.Pomogni ti osobno.Prihvati neku obitelj kod sebe u stan.Pruzi novcanu pomoc.Ima ljepog vremena otici dolje i pomagati tim nesretnim ljudima, a ne sjediti u toplom stanu i govoriti- pomognite tim ljudima !