Stars

Nikada ju ne bismo prepoznali! Ana Gruica postala plavuša

Plave oči, ružičaste usnice i plava kosa... Ukratko rečeno, čini se da se glumica pretvorila u Barbie...

Zaštitni znak Ane Gruice već neko vrijeme je kratka, dječačka, pixie frizura. I morate priznati, toliko joj dobro pristaje da ste zaboravili kako je izgledala s bilo kakvom drugom frizurom.

 

#split ❤ #riva #streetstylebysonjadvornik #splicanke #shorthair #shorthairstyles

A post shared by Ana Gruica (@anagruica)

No, vrlo brzo biste mogli pomisliti kako joj je krajnje vrijeme za odvažnu promjenu! 

Naime, u svom prenatrpanom privatnom i poslovnom rasporedu, između trenutaka provedenih u krugu obitelji, aktivnog vođenja zdravog života, brige o sinčiću, glumačkih angažmana i redovne tjelovježbe, lijepa glumica pronašla je vremena za još jedan projekt! Tako ćete je uskoro imati prilike vidjeti u ulozi natjecateljice u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Dok s nestrpljenjem iščekujete početak natjecanja, Ana je na svom Instagramu s obožavateljima podijelila prvu transformaciju te pred sve nas postavila izazov - pogodite o kome je riječ!

Dok su jedni tvrdili kako se sigurno pretvorila u Siu, drugi su uvjereni kako je dobila zadatak "postati" Lady Gaga. No, dok se većina zabavljala pokušavajući otkriti o kome se radi, bilo je i onih kojima nije promaknula činjenica da Gruici pristaje apsolutno svaka boja, ali i dužina kose.

"Ljepotica. I crna i plava i ćelava", piše u jednom od komentara, a mi se moramo složiti. Zar ne izgleda baš poput prave Barbie?

Photo: Petar Glebov/Pixsell

Komentari 0