Stars

Nicol je napustila show i obilježila to novom frizurom - koja joj fenomenalno pristaje

  • Show "Ljepotice i genijalci" napustili su Nicol i Ronald
  • Publici se nije baš svidjelo njihovo ispadanje
  • Nicol je odlučila to "obilježiti" novom frizurom

Show 'Ljepotice i genijalci' publiku je prikovao za male ekrane, a emisiju su sinoć napustili Nicol i Ronald. Ovaj par nije uspio ostvariti stabilne odnose s ostalim sudionicima i često su dolazili u sukobe te bili predmet tračeva, ali srca publike osvojili su već u prvoj emisiji kada nitko nije htio biti Ronaldov par, ali Nicol se sažalila i prihvatila ga. Obožavatelj StarWarsa i studentica koja govori pet stranih jezika postali su "ljepotica i genijalac" po mjeri mnogih. 

Ispadanje iz showa bilo je poprilično emocionalno. "Dosta mi je žao, bilo je zabavno. Žao mi je što se rastajemo, što neću više vidjeti Petru, ali što je tu je" - rekao je Ronald koji je za Petru gajio posebne emocije te je, prije izlaska, rekao da se nada da će ostati prijatelji. Ni publika nije najbolje prihvatila njihovo ispadanje, a po društvenim mrežama mnogi su pisali kako emisiju više neće ni pratiti te kako je ovaj par bio najiskreniji od svih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nix,nicis,f. (@nicolbrekalo) on

Iako je ispala iz showa, atraktivna studentica Nicol ne smanjuje svoju aktivnost na Instagramu, a čini se da i broj njenih angažmana raste. Jučer se, naime, odlučila malo poigrati svojom dugom i ravnom te kosom te je osvježila novom frizurom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKLER I RUŽ (@vikleriruz) on

Nicol se odlučila na živahne, sitne kovrče koje su se sjajno izgledaju uz kožnatu jaknu zmijskog uzorka i veliki osmijeh! Kako se tebi sviđa Nicolina promjena?

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0