Stars

Nevjerojatno! Tata objavio fotku bebe na Instagramu - i to joj je spasilo život

Sva sreća da je fotografiju vidio i jedan pedijatar

Trebala ja to biti samo još jedna objava tatice zaljubljenog u svoju bebu na društvenim mrežama, no ova priča ima nevjerojatan rasplet. "Prvo kupanje moje kćerkice i nije prošlo baš najbolje", napisao je tata uz fotku preslatke bebice umotane u ručnik.

  

My daughter's first bath didn't go over so well.

Naravno da su na ovo zapljuštali izrazi divljenja prema bebi, ali i jedan komentar pedijatra:"Jesu li joj to oči žute? Meni se čini da da. Iako je vjerojatno sve u redu, i vidim da cijela fotografija ima žuti ton, možda malena ima simptome dojanečke žutice. To je uobičajeno u nekoliko prvih tjedana života. Ako su joj oči i koža žućkasti, trebao bi je pregledati liječnik. Potpis: paranoični pedijatar".
Otac je nakon toga odveo bebu kod liječnika i ispostavilo se da je 'dr. paranoik' bio u pravu. Iako gotovo 60 posto beba rođenih u terminu oboli od žutice te u velikoj većini slučajeva žutica ne ostavlja nikakve trajne posljedice, ona može biti i opasna. Razina biliburina koja uzrokuje žuticu mora biti iznimno visoka prije no što može izazvati ozbiljne probleme pa razloga za oprez itekako ima. Tako da, što god mislili o objavljivanju slika djece po društvenim mrežama, ovaj put možemo reći - sva sreća!   

Photo: None

Komentari 0