Stars

Nevena Rendeli drastično se ošišala. Pogledaj njezinu novu frizuru

  • Čini se da je većina žena jedva dočekala otvaranje frizerskih salona. I Nevena Rendeli je pohitala frizeru
  • Voditeljica kaže da su joj "popustili živci" te da je rekla: "Šišaj"
  • Promjena je velika, Nevena je jako skratila kosu, ali nama sada izgleda još bolje

Popuštanje mjera restrikcije čudesno je djelovalo i na urednicu i voditeljicu Nevenu Rendeli. A očito ju je razveselilo i otvaranje frizerskih salona. Pa je pohitala i promijenila look. Nevena koja ima i novi projekt, talk-show 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' u kojem je već ugostila Barbaru Kolar i Duška Ćurlića te Marijanu Batinić i Petru Nižetić ima i novu frizuru.

Nevena je svoju dugu kosu poprilično skratila, sad je dužine ne samo iznad ramena, već i još kraća, pet, šest centimetara ispod linije brade. I boja je drukčija, koliko vidimo, mnogo svijetlija, platinasto plavoga sjaja. Sjajno osvježenje, morano priznati.

Nevena je fotku s novom frizurom objavila na svom Instagramu uz šaljivi komentar: "S popuštanjem mjera popustili su i moji živci pa sam u Antonija studiju rekla: Šišaj!", a za miss7 je ispričala kako se doista odlučila na ovu promjenu:

"Ovih smo dana stalno pričali o frizerima i kako ne rade. Svi znamo da su to nebitne stvari, ali isto i male stvari koje nas vesele i koje nam pomažu da se osjećamo normalno, kao prije pandemije i restrikcija. Zapravo, takvu sam frizuru nosila 2015.; fotka mi je iskočila na Facebooku, tako sam izgledala 2015. i pomislila sam: To je bila dobra godina, zašto ne?"

Više o Neveninoj frizuri otkrila je i Antonija Mužar iz Antonija Studija: "Već smo i prije korone planirale ovu frizuru, ali onda je sve stalo pa smo morale čekati. Napravila sam Neveni i svijetle pramenove, valove, nahranila dobro kosu ampulama i izgleda super. Valove će, ipak, morati i sama raditi kad opere kosu da bi frizura uvijek ovako izgledala."

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Super promjena! Vjerujem da i druge dame jedva čekaju da dođu na red kod frizera. Mi sigurno da.

Kako ti se sviđa Nevenina nova frizura?

Photo: Instagram@nevenarendeli

Komentari 0