Stars

Kako je Kate Middleton izgledala prije 18 godina?

Danas je zahvaljujući svojoj ljepoti i odličnom stilu uzor ženama diljem svijeta, a davne 1999. to je bilo ovako

Od obične djevojke do kraljice dobrog stila. Tako bi se mogla opisati modna transformacija Vojvotkinje od Cambridgea.

Naime, danas njen stil kopiraju žene diljem svijeta, ali u tinejdžerskim danima izgledala je potpuno drugačije. To potvrđuje i fotografija koja je osvanula na Instagramu a nastala je prije otprilike 18 godina kada je Kate Middleton bila tek obična srednjoškolka iz susjedstva.

 

One of my favourite photos of Kate ☺ Taken around 1999 near the end of her high school years. #HappyBirthdayKate

Fotografiju objavljuje Catherine Duchess Of Cambridge (@katemidleton)

Već na prvi pogled jasno je kako postoji jedna stvar koja je ostala nepromijenjena - prirodna boja kose. Minimalan make up, rumeni obrazi, jednostavni i decentni modni detalji te obična košulja zaslužni su za potpuno drugačiji izgled Kate Middleton od onog na koji smo naviknuli.

Inače, Kate se zbog maltretiranja vršnjakinja morala ispisati iz srednje ženske škole Downe House i preseliti se u školu Marlborough. No, čak ni tamo situacija nije bila ništa bolja.

"Ondje su dječaci imali bizaran ritual ocjenjivanja novih učenica. Rangirali su ih po ljepoti i osobnosti, a Kate je, na ljestvici od jedan do deset, od njih jedva dobila mršavu dvojku", ispričali su se njeni dugogodišnji prijatelji, ali po svemu sudeći to nije previše brinulo princa Williama koji se zaljubio u njenu prirodnu ljepotu.

 

Photo: Getty Images

Komentari 0