Stars

Neodoljivi i u odijelima! Kome stoji najbolje?

Naši Vatreni izgledaju predivno u kockastim dresovima, ali ako je to uopće bilo moguće - u odijelima su još više seksi! Tko se slaže?

Ne, ludilo oko naših nogometaša još uvijek ne jenjava - još uvijek smo pod velikim dojmom i pratimo svaki njihov korak! Naši su reprezentativci na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji napravili povijesni uspjeh, a osim svojom besprijekornom igrom pažnju su plijenili i svojim izgledom! Ma nema te žene koja među Vatrenima nema svojeg favorita i miljenika...

 | Autor: Promo Promo Vedran Ćorluka, Tin Jedvaj, Dejan Lovren, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Mateo Kovačić

 | Autor: Promo Promo Hrvatska nogometna reprezentacija

Možda vas zanima ANKETA: Tko je najseksi nogometaš naše repke? Rubrika Stars Stars

Već odavno znamo koliko dobro izgledaju u kockastim dresovima. I bez njih... Ali kada smo vidjeli naše srebrne reprezentativce u odijelima znale smo da bolje ne može.

 | Autor: Promo Promo Vatreni vratari: Lovre Kalinić, Dominik Livaković, Danijel Subašić

Naše "ministarstvo obrane", kako Hrvatska od milja zove svoje golmane, izgleda jednako dobro u odijelima kao i u golmanskim dresovima!

Na službenim fotkama za JOOP! naši su nogometaši pozirali u slim fit odijelima tamno plave boje, a izgledaju toliko glamurozno i seksi da ne možemo reći ništa drugo nego - odijelo zaista čini čovjeka! 

 | Autor: Promo Promo Domagoj Vida, Luka Modrić, izbornik Zlatko Dalić i Šime Vrsaljko

 | Autor: Promo Promo Vatreni u odijelima

 | Autor: Promo Promo Vatreni u odijelima

Čak i na fotografijama koje su snimljene prije početka prvenstva u Rusiji možemo vidjeti koliko su dečki sretni i nasmijani te kakva divna atmosfera vlada u našoj reprezentaciji!

 | Autor: Promo Promo Vatreni u odijelima

Photo: Promo

Komentari 0