Stars

Nećete vjerovati koliko je ova djevojka na slici teška

Jameela Jamil na Twitteru je započela cijelu raspravu o tome zašto smo opsjednuti kilogramima i zašto je ovo postao veliki problem našeg društva

Britanska glumica, voditeljica i inače urnebesna korisnica društvenih mreža, 32-godišnja Jameela Jamil započela je nešto ozbiljniju raspravu o jako važnom društvenom problemu: opsesiji ženskom težinom i kilogramima. Nakon što je na Instagramu vidjela post o kilaži članica Kardashian-Jenner obitelji i silnim komentarima vezanim uz 'nemoguće brojeve', Jameela je objavila dugačak post o toksičnim komentarima na žensku kilažu i objasnila zašto bi nam svima ovo trebalo biti važno!

 

 

Podijelila je sporni post na svom InstaStoryju i umjesto da izvaže koliko njeno tijelo ima kilograma, izvagala je koliko zaista teži: "Divne veze. Odlični prijatelji. Smijem se svaki dan. Volim svoj posao. Pošteno zarađujem. Financijski sam neovisna. Borim se za ženska prava. Volim svoje nedostatke. Volim se unatoč SVEMU što me društvo uči da mrzim na sebi. J****i kilogrami.", napisala je Jameela. 

 | Autor: Instagram Instagram Vrijedim li više od broja na vagi?

Ne možemo se više složiti s Jameelom. Živimo u društvu potpuno opsjednutom kilogramima, tijelom, oblinama, visinom, izgledom, grudima, stražnjicama, celulitom. U svijetu iskrivljenih vrijednosti, filtera i brojeva. Brojeva na vagi, brojeva na računu, brojeva na Instagramu. Sve manje smo svoji, sve više smo svačiji. I baš zato je važno kada nas jedna mlada, uspješna i prelijepa zvijezda podsjeti na to da vrijedimo više od bilo kojeg broja. 

Photo: Instagram

Komentari 0