Stars

Nećete vjerovati kako Pamela Anderson danas izgleda!

Za ovu ljepoticu (bez)brojni slojevi šminke i nevjerojatno uske seksi haljine sada su samo davna prošlost

Nakon što je nedavnim pojavljivanjem u Parizu Pamela Anderson mnoge iznenadila prirodnim lookom zbog koje je bila potpuno neprepoznatljiva, čini se kako je odlučila ponoviti novootkrivenu formulu za privlačenje pažnje - gotovo potpuno odbacivanje makeup-a.

Još od kada je stekla svjetsku slavu ulogom u spasilačkoj službi gledatelji su je naviknuli gledati s jakim makeupom na licu, a tijekom godina on je postao i njezin zaštitni znak.

 | Autor: themoviedb themoviedb

No, čini se kako se na pragu pedesetih odlučila okrenuti prirodnom izgledu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Na reviji Stelle McCartney zauzela je prvi red s kolegicom Salmom Hayek, a zbog nevjerojatne promjene mnogi su više gledali Pamelu nego samu reviju. 

No, osim jake šminke, Anderson se odrekla i izazovnih pripijenih haljina pa se na reviji pojavila u čednom i pomalo iznenađujućem izdanju.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Crna haljina jednostavnog kroja potpuno je sakrila njenu figuru, a decentnu kombinaciju malo je podignula tek zanimljivim bijelim štiklama. 

 

#fashionweek #paris

Objavu dijeli The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson)

"Ustvari, sviđa mi se starenje. U životu imam mnoge ženske uzore, uključujući moju nevjerojatnu majku, koje su i dalje glamurozne i odlično se zabavljaju. Starenje nije kraj. Znam da još uvijek postoje brojne odlične stvari kojima se mogu radovati", izjavila je Pam za W Magazine te je objasnila kako je za žensku ljepotu presudna sreća, dok je make up potpuno nebitan.

Upravo zato tvrdi kako je u prošlom braku, u kojem je bila izrazito nesretna, izgledala 20 godina starije nego sada.

No, kako kaže, sada je napokon zadovoljna samom sobom, svojim životom i u konačnici - izgledom.

 

#pamela #salma #stella

Objavu dijeli The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson)

Više joj nisu potrebni (bez)brojni slojevi makeupa da bi se osjećala dobro i sve češće na Instagramu dijeli fotografije na kojima se hvali prirodnim izgledom, a malo je reći kako su obožavatelji oduševljenim tom promjenom.

Photo: Getty Images

Komentari 0