Stars

Nećeš vjerovati što Kate Middleton najviše voli kuhati!

Možda su kraljevska obitelj, ali su u nekim stvarima jednaki kao i mi - recimo, kad vojvotkinja Kate uživa sa svojim najdražim za večerom, posebice ako ona kuha i to svoj specijalitet

Vjerovala ili ne, Kate Middleton je apsolutno luda za popularnim indijskim jelom - curryjem! Više puta je izjavila kako ga voli jesti, ali i kuhati kod kuće za obitelj i prijatelje, kada rado i servira svakome u tanjur. To joj je bilo i najdraže jelo tijekom prve trudnoće, kada je skoro svakodnevno jela vegetarijanski curry koji joj je radio bliski prijatelj. S druge strane, dok Kate voli pikantnu hranu, princ William zbilja ima problema s njom - osjetljiv je na jako ljutu hranu.

Bez obzira na neslaganja u okusnim pupoljcima, par često dostavom naručuje curry i to direkt na vrata palače. William je izjavio kako im najčešće netko drugi odlazi po hranu, u što totalno i vjerujemo. 

No krajnje se pitamo - je li taj curry i ukusan? Kate se požalila kako nije baš najbriljantnija kuharica, a William se zna šaliti da zbog toga ostaje "tako mršav"! No bez brige Kate, nismo ni mi super kuharice, pa nas to nikad nije zaustavilo u kuhanju!

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0