Stars

"Ne sramim se pričati o tome" - Charlize Theron opisala najužasniju noć svog života kada joj je majka ubila oca

  • Charlize Theron opisala je najužasniji događaj u životu
  • Njezina majka Gerda je 1991. u samoobrani ubila svog supruga Charlesa pred tada 15-godišnjom Charlize
  • “Ne sramim se govoriti o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvaćamo da u tome nismo sami"

 

Oskarovka Charlize Theron progovorila je o stravičnom događaju 1991. kada je njezina majka ubila njezina oca Charlesa. Theronina majka Gerda ubila je svog supruga u samoobrani jer je pucao na nju i tada 15-godišnju Charlize, otkrila je glumica za NPR.

“Moj otac bio je toliko pijan da je jedva hodao kada je ušao u kuću s pištoljem. Moja majka i ja smo se naslonile na vrata spavaće sobe kako bismo ga spriječili da uđe. A onda je on tri puta zapucao kroz vrata. Nijedan metak nas, nasreću, nije pogodio, to je bilo čudo", ispričala je glumica.
Da spasi život svoje kćeri i sebi, Gerda je pucala u svog supruga.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Charlize i njezina majka Gerda

“Ubila ga je u samoobrani, kako bi nas spasila", dodala je Charlize objašnjavajući zbog čega protiv njezine majke nije podignuta optužnica te je dodala da se ne usteže govoriti o tom strašnom događaju. 

“Ne sramim se govoriti o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvaćamo da u tome nismo sami. Moja priča je priča o odrastanju s ovisnikom i onome što to učini osobi", rekla je Theron i dodala kako odrastanje s ovisnikom ostaje urezano u osobu cijeloga života.

"Naravno da želim da se ta noć nije nikad dogodila. No, to je, nažalost, ono što se događa kada ne rješavate te probleme u korijenu", zaključila je.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0