Stars

Ne možemo vjerovati da je već srednjoškolka! Hugh Jackman u šetnji sa svojom kćerkom Avom

  • Djecu Hugha Jackmana rijetko se vidi u javnosti
  • Jučer su australski glumac i njegova kći Ava snimljeni u New Yorku
  • Glumac je otkrio zašto mu je nedavno zabranila da joj dolazi na baletne predstave

Zgodni Hugh Jackman zarobio je srca mnogih žena, no njegovo pripada dvjema, supruzi Deborri-Lee Furness te 14-godišnjoj kćeri Avi. Filmska zvijezda ovih dana ne snima već je u New Yorku, gdje očito strogo poštuje pravila socijalnog distanciranja i uživa u društvu svojih najdražih. Tako je jučer sa svojom kćerkom izišao u šetnju opustjelim gradom s psima, a i glumac i njegova mezimica nosili su zaštitne maske.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Svoju djecu, 14-godišnju Avu i 18-godišnjeg Oscara, odnedavno studenta, Hugh nije rado pokazivao javnosti tako da djevojčicu zaista dugo nismo vidjeli i iznenadilo nas je kako je već narasla. Srednjoškolka se u šetnju zaputila opuštenom, jutarnjem  pidžama-izdanju i baš nam je slatka.  

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Kći Toma Cruisea i Katie Holmes slavi 14. rođendan, izrasla je u prekrasnu djevojku. Na koga ti više sliči? Rubrika Stars Stars

Inače, Hugh možda od javnosti krije svoju djecu, no ne krije koliko ga usrećuje njegova obitelj - on i Deborra-Lee posvojili su oboje svoje djece nakon što je ona imala niz spontanih pobačaja, a roditeljstvo naziva najboljom školom: 
“Kad si stalno, duboko, 100-posto fokusiran na svoju djecu i njihovu dobrobit, sve ostalo stavljaš u drugu perspektivu. Očinstvo me je naučilo toliko toga". 
Za magazin People otkrio je kako sada, kad su njegova djeca starija, ide s njima u kino i uživa u razgovorima: 
"Moj sin je nedavno krenuo na fakultet, a kći u srednju školu i sada je divno s njima razgovarati, s tim da sam se trebao malo prilagođavati vremenom. Prije bih im samo rekao "Djeco, postoje pravila, mi to ne radimo", ali sada im trebam dati prave razloge zašto mi nešto ne radimo". 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Oscar, Ava, Debora-Lee i Hugh Jackman

Ava, kažu oni koji poznaju obitelj Jackman, obožava svog tatu, ali svejedno mu je prije nekoliko godina zabranila da dolazi na njezne baletne predstave: 
“Ava pleše i ja je dolazim gledati, ali više ne. Nakon filma 'Najveći showman' kad bih došao na njezine predstave, u sekundi bi me okružilo 60 djevojčica u baletnim haljinicama i moja kći mi je samo rekla: Ne dolazi više na moj balet".  

Možda vas zanima Nevjerojatna sličnost! Pogledaj, najstarija kći Mille Jovovich njezina je slika i prilika Rubrika Stars Stars
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0