Stars

Ne može slađe: Petra Nižetić slavi mjesec dana braka

Novopečeni bračni par ne skriva ljubav, a s pratiteljima su podijelili i fotografije iz privatnog albuma...

Lijepa voditeljica i blogerica, Petra Nižetić ne prestaje iznenađivati. Nakon što je prije nekoliko mjeseci sve iznenadila objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj pozira od glave do pete odjevena u bijelo. Iako je odmah svima dala do znanja kako još uvijek nije mladenka, mnogi su se zapitali želi li time nešto poručiti svom dečku Frani Masteliću.

Nakon toga pohvalila se i putovanjem u daleku Ameriku, a prije mjesec dana pratitelje je razveselila i romantičnom fotografijom kojom je otkrila kako je Frane (očigledno) shvatio njenu poruku i sretni par se iznenada vjenčao.

Da još uvijek proživljavaju pravi medeni mjesec i nikome ne skrivaju svoju ljubav dokazala je novim objavama na omiljenoj joj društvenoj mreži.

"Mjesec dana kasnije. Isti grad,isti kišni dan... Jedina je razlika da te danas volim još više", stoji u opisu fotografije na kojoj novopečeni par razmjenjuje nježne poljupce. Osim na njihovu ljubav  Petra je podsjetila i na svoju netipičnu, vintage vjenčanicu. Svi će se složiti, bijela majica, čipkasta suknja i odvažna srebrna kožna jakna bili su pun pogodak...

Otkrila je i kako je i tu kombinaciju vrlo brzo nakon službenog vjenčanja zamijenila još jednom netipičnom kombinacijom za mladenke. Točnije, ostatak večeri provela je u traper suknji kojom je srušila sva nepisana pravila uobičajenih vjenčanih ceremonija.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0