Stars

Nataša Janjić oduševila fotografijom s vjenčanja i potvrdila da se udala

Iako se već naveliko nagađalo kako se udala prije tjedan dana, Nataša Janjić tek je sada sa svim obožavateljima podijelila sretne vijesti

Nakon mnogobrojnih nagađanja, Nataša Janjić napokon je potvrdila da se udala za ortopeda Nenada Medančića iz Pazina. Naime, splitska glumica na svom je Instagram profilu objavila fotografiju i prigodni tekst iz kojih se može zaključiti da je sretni par svoju ljubav okrunio brakom. Odjevena u predivnu haljinu prekrivenu šljokicama, Nataša na fotografiji ljubi svog novopečenog supruga dok u ruci drži decentni buketić s ljiljanima koji su simbol čistoće, nevinosti i ljubavi.

Uz fotografiju piše "...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek' nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo". Fotografija je izazvala brojne pozitivne reakcije prijatelja i obožavatelja koji su im čestitali i poželjeli sreću u zajedničkom bračnom životu. 

No, prema medijskim nagađanjima, novopečeni supružnici vjenčali su se prije tjedan dana, a to su zaključili zbog fotografije na kojoj su Nataša i Nenad pozirali ispred božićne jelke. "Spontane su najbolje. Sretan Božić svima, ljubimo vas! Obitelj Medančić“, napisala je glumica ispod fotografije, a pažljivim promatračima nije promaknulo da oboje na rukama imaju vjenčano prstenje

 

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Podsjetimo, Nataša i partner, 35-godišnji ortoped Nenad Medančić, uskoro će postati i roditelji. "Ne mogu pobjeći od svog rastućeg trbuha. Sad sam se navikla već, srasla sam s njim, baš sam poletna i pokretna. Da se živjeti s ovom težinom. Dobila sam puno komplimenata u zadnje vrijeme, valjda se ljudi boje ječmenca", našalila se nedavno u razgovoru za IN magazin Nove TV. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0