Stars

Nataša Janjić iskreno o tome zašto ne želi pokazati lice svog djeteta

  • Glumica Nataša Janjić na svom Instagram storiju odgovarala je na mnoga pitanja pratitelja, a nama je za oko najviše zapelo ono "Zašto ne prokazuješ lice bebe?"
  • Naime, Nataša je do sada vrlo dobro pazila da zaštiti 6-mjesečnog sina od očiju - ne slika se s njim za medije, na slikama koje sama objavi uvijek vješto sakrije njegovo lice
  • O malom Toniju ni inače ne znamo puno pa su se pitanja vrtila oko njega, a mama je vrijedno odgovarala... . 

Na svom Instagram profilu Nataša Janjić svako malo objavljuje slike sa sinom, ali nam još nikad nije pokazala njegovo lice. Glumica ga uvijek vješto sakrije, slikajući ga s leđa ili pak malenome zamuti lice, a njegove slike nema ni u magazinima niti na portalima.

Možda vas zanima Vrijeme je za šoping! Osvoji poklon bon od 500 kuna i napuni vrećice! Rubrika Life&style Life&style

Da podsjetimo, 6-mjesečni Toni plod je ljubavi Nataše i njezinog supruga Nenada Medančića. Njihova je romansa započela 2017. godine, a par su upoznali supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Ona je Marijanina dugogodišnja najbolja prijateljica, baš kao što je Nenad Matejov najbolji prijatelj. Ljubav su ovjenčali brakom 2018. godine, a početkom ove, točnije 19. veljače rodio se sinčić Toni. Nataša je fanovima na Instagramu objasnila zašto ga tako predano čuva samo za sebe i svoje najbliže... Tako je na pitanje zašto nikad nismo vidjeli njegovo lice odgovorila:

"Voljela bih da moj Toni, što duže je moguće, zadrži svoju privatnost. Barem dok tek pokojom neizbježnom majčinom javnom aktivnošću i slučajem, kao i vlastitim izborom i radom ne "zasluži" pažnju javnosti. Osobno nisam pobornica izlaganja identiteta djeteta na društvenim mrežama. Naša djeca nemaju mogućnost izbora i ne moraju (uz nas) biti javne i prepoznatljive osobe. I sama sam se dugo, unatoč zrelosti i opisa svog posla, navikavala na taj teret i ovako za sad gledam na ovo pitanje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sretan Uskrs 🐣 #easter #pasqua #love #family #gratitude #peace #miracle #myprescious

Objavu dijeli Natasa Janjic (@nanulananula)

Mnoge slavne osobe ispočetka ovako razmišljaju, ali s vremenom promijene mišljenje. U svakom slučaju, podržavamo Natašin stav, i nadamo se da će uspjeti ne pokleknuti pred zahtjevima medija. Usput, glumica je odgovarala na još pitanja vezanih za sina. O tome kako su izabrali malenome ime rekla je "Imali smo nekoliko imena koje smo uzimali u obzir, nismo mogli odlučiti do trenutka do kad ga nismo ugledali. Onda smo u istom trenutku izustili jedno od njih - TONI", a kako spava "Odlično! Od trećeg mjeseca spava cijelu noć. U 20:30 papa i onda se odjavi do 8 ujutro. Eventualno nekad preko noći zakmeči za dudu i to je sve."

 | Autor: Instagram Instagram Također glumica je progovorila i o vrućoj temi cijepljenja djece izjavivši da je njezin stav "apsolutno DA jer je riječ o civilizacijskom dosegu čija je dobrobit značajna i medicinski utemeljena".

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0