Stars

Našli smo ga: Cvjetni badić Jelene Rozge o kojem svi pričaju

Već smo nekoliko dana u potrazi za jednodijelnim badićem kojim je Jelena zapalila Instagram, ali moramo ti odmah reći da je već rasprodan...

Kad je prije nekoliko dana naša popularna splitska pjevačica objavila Instagram fotku u jednodijelnom badiću - cure su opsesivno pitale, molile i tražile gdje se može kupiti?! Još kad uz to sve u obzir uzmemo i činjenicu da se radi o off-the-shoulder modelu, jasno nam je zašto je za njime nastala ovakva pomama...

 

Glavni detalj na ovom jednodijelnom plavom badiću svakako je veliki volan koji pada preko ramena, ali i neodoljivi print s leptirima i cvijećem. Kao prave šopingholičarke bacile smo se u potragu za Jeleninim badićem i kad ti kažemo da nam je cijelo vrijeme bio pred nosom, ne pretjerujemo... Radi se o modelu Sharon iz ljetne kolekcije poznatog talijanskog brenda Calzedonije!

 | Autor: Calzedonia Calzedonia Sharon Ruffle Swimsuit

No, kako je ovaj jednodijelni off-the-shoulder model rasprodan, morali smo pronaći neke alternative koje će nas barem malo zadovoljiti. Osim modela iz H&M-a, velik izbor jednodijelnih badića s volanom pronašli smo na popularnoj online shopping stranici ASOS, a neki su čak i na ljetnom sniženju. 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: New Look (250 kuna), H&M (185 kuna), ASOS (315 kuna)

U svakom slučaju Jelena nam je pokazala kako je ovaj bikini trend itekako nosiv, a ako je tvoj ovogodišnji G.O. pri kraju - uvijek ga možeš čuvati za sljedeću sezonu, zar ne? Uostalom, dobar badić - zlata vrijedi.

Photo: Instagram

Komentari 0