Stars

Napustio nas je Massimo Savić, ovo su njegove najljepše pjesme koje nas posebno danas diraju u srce

  • Iznenada je stigla pretužna vijest, otišao je jedan od najomiljenijih hrvatskih pjevača Massimo Savić
  • "Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno" od Massima su se oprostila supruga i kći
  • miss7 je imao čast surađivati s našim velikim glazbenikom kao partner u Massimovoj turneji 'Vještina Boutique'
  • Danas slušamo njegove najljepše pjesme koje su nas dirale u srce proteklih desetljeća

Omiljeni hrvatski pjevač Massimo Savić napustio nas je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Od njega su se emotivnom objavom oprostile supruga Eni i kći Mirna. 

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna - stoji u njihovoj objavi.

Massimo Savić rođen je u Puli 6. lipnja 1962. godine. Srednju školu završio je u Zagrebu, a u glavnom gradu je počela i njegova glazbena karijera. Do danas se pamti veliki hit 'Sjaj u tami' koji je izdala njegova grupa Dorian Grey 1983. Dvije godine kasnije izdali su album 'Za tvoje oči'.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Devedesetih godina Massimo je krenuo u samostalnu karijeru i u suradnji sa Zrinkom Tutićem objavio je četiri albuma. Potom su, nakon nekoliko godina stanke, uslijedili izvrsni albumi Vještina i Vještina 2. Njegov izuzetno profinjen vokal i nevjerojatna emocija koju je pokazivao u svakoj svojoj izvedbi učinili su ga jednim od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima.

U karijeri je osvojio čak devet Porina, a iza njega je ostalo 17 solo albuma.

Uz Massimove pjesme smo se zaljubljivali, maštali, smijali se i plakali. Njegovi veliki hitovi su postali besmrtni, a Massimo će uz njih i dalje živjeti u našim srcima.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Tužnu vijest potvrdili su i iz diskografske kuće Aquarius Records. Savić je preminuo u Vinogradskoj bolnici gdje se liječio od karcinoma pluća.

- Massimo je bio kratko bolestan, njegov odlazak nas je sve iznenadio - rekla je za 24sata kroz suze Lana Čulig iz Aquarius Recordsa.

Prije tri godine miss7 je imao čast kao partner sudjelovati u Massimovoj turneji 'Vještina Boutique' u pet hrvatskih gradova. Bila je to prava glazbena poslastica koja je obilježavala 15. godišnjicu izdavanja Massimovog kultnog albuma Vještina.

Možda vas zanima Massimo oduševio dva hrvatska grada na početku boutique turneje u suradnji s miss7 Rubrika Stars Stars

Izdvojili smo neke nama najljepše Massimove pjesme uz koje ćemo se opraštati od našeg velikog i omiljenog glazbenika.

Stranac u noći

Iz jednog pogleda

Odjednom ti

Suze su nam stale na put

Kladim se na nas

Samo jedan dan

Zamisli život

Photo: Pixsell

Komentari 0