Stars

Vjenčanja, razvodi, bebe, skandali: Najzanimljiviji događaji u svijetu slavnih 2017.

I ova godina je bila u znaku društvenih mreža zbog čega smo lakše dolazili do informacija o svijetu slavnih. Zbog raznih (srećom, sretnih) događaja u britansko kraljevskoj obitelji, pomalo smo zaboravili na sve ostalo. A evo što se sve dogodilo...

Bez previše ustezanja možemo zaključiti kako su 2017. godinu obilježile ove zvijezde: Beyoncé, Selene Gomez i britanska kraljevska obitelj. A isto tako, te osobe su učinile neke velike korake u svome životu zbog čega su došli pod povećalo javnosti.

Započet ćemo sa britanskim royalsima: Kate Middleton početkom rujna obznanila da ona i William očekuju dijete, novog bracu ili seku princa Georgea i princeze Charlotte. Da se razumije, niti mlađi nasljednik plave krvi princ Harry nije zaostajao: nedavno je objavio zaruke sa svojom djevojkom Meghan Markle, zvijezdom serije "Face".

U istom trenutku je i Meghan objavila da se u potpunosti povlači iz televizijskog svijeta, te će biti uz budućeg supruga. A čini se kako kraljica Elizabeta sve može samo promatrati iz prikrajka i čuditi se kako su se njezini unuci uspjeli zaljubiti u pučanke...

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Naravno, vojvotkinja od Cambridgea nije usamljena u iščekivanju djeteta. I lijepa anđelica Behati Prinsloo, supruga frontmana Maroon 5 Adama Levinea je najavila trudnoću, kao i glumica Jessica Alba, i naravno - Kardashian klan.

Kim Kardashian je najavila treću trudnoću, i to uz pomoć surogat majke. Fun fact: i polusestra malo manjih oblina Kylie Jenner je također trudna, i trebala bi roditi u veljači 2018.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Teorija urote kaže: Kylie Jenner je Kimin surogat. Mi kažemo - u ovoj obitelji je sve moguće. I da, Khloe Kardashian je isto trudna što je prije koji dan objavila. Kourtney za sad nije, jer možda još pati za bivšim Scottom Disickom koji se zabavlja s 15 godina mlađom kćeri Lionela Richieja, Sophijom. 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

A sada se osvrnimo malo na dječicu koja su već ugledala svjetlo dana. Beyoncé je rodila blizance Rumi i Sir u lipnju ove godine, a uskoro su procurili i basnoslovni iznosi koje mama i tata Carter plaćaju dadiljama njihove troje dječice.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver George i Amal Clooney

Desetak dana ranije od Beyoncé rodila je i Amal Clooney.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Dvije atraktivne tenisačice (doduše jedna bivša) su ove godine također rodile:

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Serena Williams koja se odmah nakon rođenja prvog djeteta udala za odabranika svog srca, vlasnika Reddita Alexa Ohaniana i jedna pomalo zaboravljena - vijest da je ovih dana rodila Anna Kournikova nas je još više iznenadila. Enrique Iglesias i ona su nakon 16 godina veze u tajnosti dobili blizance.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Anna Kournikova i Enrique Iglesias  

Osim slavne Serene, vjenčali su se redom: Miranda Kerr, koja je također ušla u bračnu luku s jednim "geekom" , osnivačem Snapchata Evanom Spiegelom.

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Vjenčanje je bilo raskošno, jer ipak je 2015. godine Spiegel proglašen najmlađim bogatašem. Glumački power couple Alicia Vikander i Michael Fassbender su se također ove godine oženili na tajnoj ceremoniji na Ibizi. I mlađa Middleton se udala za dugogodišnjeg dečka, menadžera Jamesa Matthewsa. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Alicia Vikander i Michael Fassbender Koliko god je bilo puno vjenčanja, najava vjenčanja i rođenja potomaka, ovu godinu su obilježili i neki snažni ljubavni krahovi. Dramatično su prekinuli Selena Gomeze i The Weeknd, "zbog nepremostivih razlika". Iz istih razloga su brak prekinuli Josh Duhamel i Fergie, Anna Faris i Chris Pratt, te Rachel Bilson i Hayden Christensen. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Josh Duhamel i Fergie

No, Selena Gomez nije dugo mirovala, te se vratila staroj ljubavi Justinu Bieberu, baš nekoliko mjeseci nakon prekida s The Weekndom. Još jedna mlada ljubav se revitalizirala - Brooklyn Beckham i Chloë Grace Moretz, ali i neki stari bračni zavjeti su se obnovili. Sharon Osbourne je primila natrag Ozzyja Osbournea, a pomirili su se i Brian Austin Green i Megan Fox.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Neke ljubavi su završile malo dramatičnije, poput Karrueche Tran koja je tražila zabranu prilaska za Chrisa Browna, poznatog zlostavljača žena. Isto tako, nedavno su iscurile informacije da diler protiv kojeg se vozi sudski proces je bio i Chrisov diler. Još jedan slavni zločesti dečko voli trošiti novac na poroke.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Chris Brown i Karrueche Tran

Johnny Depp je upao u ozbiljenu financijsku krizu, jer je mjesečno trošio 2 milijuna dolara na - alkohol i električne gitare.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Johnny Depp

A kraj ove godine obilježilo je jedno šokantno otkriće. Zahvaljujući New York Timesu  i New York Timesu, u javnost su procurile informacije da su deseci žena za zlostavljanje i silovanje tužile holivudskog producenta Harveya Weinsteina. Da ovo nisu bile puste priče, govori i podatak da je par dana kasnije Weinsteinu uručen otkaz iz vlastite producentske kuće. Uskoro ga je preko 80 žena iz filmske industrije optužilo za isto. Ovaj slučaj po prvi put je doveo do velikog girl power pokreta i hashtaga na društvenim mrežama #meToo. Ovaj slučaj je dobio naziv "Weinsteinov efekt", i potaknuo je brojne druge oštećene strane da progovore o svojim zlostavljačima.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Harvey Weinstein

Tako su se među optuženima našli i omiljeni Ed Westwick iz serije "Tračerica", Danny Masterson iz "Ludih 70-ih", fotograf Terry Richardson, i Kevin Spacey. Oni su samo neki od 47 optuženih filmaša. Kevin Spacey je nakon optužbi izbačen iz glumačke postave "Kuće karata", a javno se ispričao osobi koju je zlostavljao dok je bila maloljetna. Radilo se o mladom glumcu.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Kevin Spacey

U istom trenu Spacey je izašao u javnost i potvrdio da je gay, a ne biseksualan kako se do sad izjašnjavao. Iz ormara je izašao i mlađi brat bivšeg Backstreet Boya Nicka Cartera, Aaron. Slavni model Hanne Gaby Odiele je istaknula kako je interseksualna te progovorila o pravima osoba koje su rođene s dva spola.

 

A post shared by Hanne Gaby Odiele (@hannegabysees) on

Osim hrabrih coming out-ova, 2017. je zahvatio i pokret prihvaćanja samih sebe. Tiha predvodnica je Rihanna koju niti malo nisu zasmetale novinarske optužbe da se jako udebljala, a najglasnija feministica je bila divna Emma Watson.

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson) on

Kada su je mediji optužili zbog fotografija u toplesu za jedan modni magazin, Britanka je odgovorila: "Feminizam je mogućnost izbora. Nije poanta da feminizam služi tome da se napadaju druge žene zbog netipičnih odluka". Predvodnice pokreta prihvaćanja sebe i drugih žena su i Meryl Streep (pokret #meToo), Chrissy Teigen (prihvaća svoje mane i rado ih pokazuje neretuširanim fotografijama), Kristen Stewart (otvorena u vezi svoje seksualne pripadnosti), komičarka Amy Schumer, Jennifer Lopez i Jennifer Lawrence su samo neke od njih. 

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Možemo samo zaključiti: ova godina je bila teška, ali i pozitivna, glasna, i pružila je nadu u bolje sutra, točnije nadu u još bolju 2018. godinu.

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0