Stars

Napokon! U 71. godini Blondie postala ikona stila

Svojom pojavom još jednom se istaknula u masi i svima dokazala da godine nemaju apsolutno nikakve veze s modom

Američka glumica i pjevačica, glavni vokal rock grupe Blondie, Debbie Harry upravo je dobila službeno priznanje koje joj je bez imalo ustručavanja modni svijet mogao dodijeliti prije nekoliko desetljeća.

Naime, ova dama poznata je po svom životopisnom i odvažnom stilskom izričaju, a na britanskog dodjeli Elle Style napokon je proglašena i ikonom stila! U mlađim danima je bila poznata i kao seks simbol, a ovom prilikom je priznala kako joj je i dalje važno da se osjeća zavodljivo i senzualno.

"Sa stajališta punk pokreta i glazbe, koja je bila vrlo dekonstruktivistička, destruktivna, ponekad i prilično uvredljiva, morate pronaći nešto u sebi što vas čini puno drukčijim od ostalih. Morate se osjećati lijepim, morate se osjećati ugodno... A ja se moram osjećati seksi", izjavila je Harry za Reuters.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Naravno, svojom pojavom još je jednom dokazala da ona zaista i je drugačija od drugih. Naime, na dodjeli nagrada pojavila se u neobičnom crvenom odijelu  Vivienne Westwood, bijeloj košulji i crno bijelim cipelama. Da ne bi bilo zabune oko toga tko je proglašen kraljicom stila na glavu je stavila krunu. 

U dobi od 71 godine Harry i dalje žari i pali glazbenom, ali i modnom scenom te je najavila kao je u svibnju izaći jedanaesti studijski album njene grupe.

Trebamo li uopće spominjati da su svi pogledi bili usmjereni samo prema njoj?

Photo: Getty Images

Komentari 0