Stars
Amber Heard

Nakon dramatičnog razvoda sa Johnnyjem Deppom, slavna glumica postala majka. Fotkom kćeri je raznježila sve!

  • Glumica Amber Heard podijelila je fotografiju svoje kćerkice koju je na svijet donijela surogat majka početkom travnja
  • Divne vijesti za glumicu dolaze pet godina nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Johnnyja Deppa
  • Za svoju kćerkicu odabrala je ime u kojem je odala i počast svojoj majci koja je preminula prošle godine

Glumica Amber Heard koja je osim svojom glumačkoj karijerom javnosti poznata i po prilično mučnom razvodu od Johnnyja Deppa na svome Instagram profilu objavila je vijest da je postala mama. Sa svojih gotovo 4 milijuna pratitelja tako je podijelila nježan trenutak u kojem na prsima drži kćerkicu koju je dobila uz pomoć surogat majčinstva. 

Možda vas zanima 51-godišnjakinja uskočila kao surogat majka: odlučila je roditi dijete svoje kćeri Rubrika Life&style Life&style

"Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti ove vijesti s vama. Prije četiri godine odlučila sam imati dijete. Htjela sam to napraviti pod svojim uvjetima", napisala je uz fotografiju kćerkice koja je na svijet došla početkom travnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Dodala je kako se nada da će za žene doći trenutak kada će slobodno moći reći da ne žele prsten kako bi došle do kolijevke. 

3 stvari koje unatoč fjaki ne bi trebala prestati raditi ovo ljeto

''Dio mene želio je inzistirati u tome da se moj privatni život ne tiče nikoga. Također shvaćam da me priroda mog posla tjera da nad tim preuzmem kontrolu. Moja kći je rođena 08. travnja 20021. i ona je početak ostatka mog života’’, napisala je zvijezda filma Aquaman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

''Tako je lijepa, poput svoje mame’’, ‘’Ti si inspiracija’’, ‘’Već je jako puno volimo’’, raznježila je Amber mnoge fotografijom kćeri.

Kćerkicu je 35-godišnja glumica nazvala Oonagh Paige, a prvo ime (za koje i postoje varijante Una i Oona) zapravo je irskog podrijetla i znači ‘janje’. Imenom Paige glumica je, pišu strani mediji, počast htjela odati svojoj majci koja je preminula u svibnju 2020. godine.  

51-godišnjakinja uskočila kao surogat majka: odlučila je roditi dijete svoje kćeri

Izvori bliski glumici tvrde kako se Amber okrenula opciji surogat majčinstva nakon što je saznala da ne može roditi. Dijete joj je stiglo pet godina nakon što je podnijela zahtjev za razvodom od glumca Johnnyja Deppa s kojim je vodila i mnogobrojne sudske bitke nakon što ga je optužila za zlostavljanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Divlju romansu Amber I Johnny ovjenčali su 2015 godine, a konačno su se razveli 2017. godine

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0