Stars
Nakon teške borbe s upalom pluća Tara Thaller se javila s novom fotografijom

Nakon borbe s teškom bolešću Tara Thaller se javila s optimističnom fotografijom

  • Glumica Thara Thaller, koju mnogi pamte iz showa 'Zvijezde pjevaju', na Instagram profilu otkrila je pratiteljima prošlog mjeseca da je zbog teške upale pluća završila u Klinici za plućne bolesti Jordanovac
  • 'Zdravlje zaista je na prvom mjestu, a toga postanemo svjesni tek kad nam ga nešto ugrozi. Čuvajte se i pazite', napisala je tada u objavi na Instagram profilu
  • A nakon mučne borbe i tri tjedna u bolnici, naša mlada glumica se javila novom fotografijom

Glumica Tara Thaller koju znamo i kao nositeljicu glaven uloge u uspješnoj HBO seriji Uspjeh, javila se pratiteljima na Instagramu nakon mučnog razdoblja koje je iza nje i pokazala kako napokon ponovno uživa u životu dišući punim plućima. I to doslovno punim plućima! Objavila je fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s ruksakom na leđima i šeširom na glavi uz koju je napisala: "Dragi Jelenovac, nedostajao si mi."

Glumica Tara Thaller u borbi s bolešću provela tri tjedna u bolnici: "Napokon sam puštena kući"

Možda vas zanima Tara Thaller od McDonald'sa do zvijezda: Znalo je biti i odvratnih uleta i ponuda za brak Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram@lejla.fili Instagram@lejla.fili Objavila je fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s ruksakom na leđima i šeširom na glavi uz koju je napisala: "Dragi Jelenovac, nedostajao si mi."

Podsjetimo, Tara se krajem srpnja javila serijom fotografija iz bolničke sobe te otkrila kako se mjesec dana borila s upalom pluća, a čak tri tjedna provela je u Klinici za pulmologiju na Jordanovcu.

Možda vas zanima Tara Thaller - sasvim osobno Rubrika Stars Stars

 'Posljednjih mjesec dana borim se s upalom pluća, i nakon tri tjedna hospitalizacije napokon sam puštena kući. Hvala osoblju Klinike za pulmologiju Jordanovac što su brinuli o meni i uljepšali i olakšali moj boravak u njihovoj ustanovi. Sada mogu potvrditi ono što sam čula pri ulasku u bolnicu, a to je da ću tamo biti u najboljim rukama. Hvala i mojim najbližima koji su svakog trenutka bili uz mene' napisala je Thaller i dodala: 'Zdravlje zaista je na prvom mjestu, a toga postanemo svjesni tek kad nam ga nešto ugrozi. Čuvajte se i pazite'.

Tara je hrvatsku publiku svakako osvojila utjelovljenjem glavne uloge lika Blanke u HBO-ovoj uspješnici "Uspjeh", čime je zavrijedila svoju prvu nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji "Novo lice godine", a televizijska publika također ju poznaje i po ulogama u HRT-ovoj seriji "Čuvar dvorca" i RTL-ovoj "Pogrešan čovjek", ali i po nastupima u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", u kojemu je i pobijedila sa svojim pjevačkim partnerom Dinom Jelusićem.

Tara i Dino kao Gaga i Bradley: "Sami procijenite je li naša kemija jaka i izvan pozornice"

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0