Stars

Nakon 20 godina ekipa Harryja Pottera je opet zajedno! Evo trailera za specijal koji izlazi 1.siječnja na HBO-u

  • Čitava ekipa Harry Pottera opet je zajedno povodom dvadesete godišnjice (!) od prikazivanja prvog filma slavne franšize
  • Specijal imena "20-a godišnjica Harry Pottera: Povratak u Hogwarts" prikazat će se 1. siječnja 2022. godine na HBO-u, a izašao je i prvi trailer
  • U emotivnoj objavi, glumica Emma Watson, prisjetila se zajedničkih vremena sa snimanja i posvetila emotivnu poruku najbližim kolegama iz filma

Prvi put od Harryja Pottera i Deathly Hollows Pt. 2, cijela glumačka postava ponovno će se okupiti, na jednom mjestu, za specijalnu proslavu 20. godišnjice izlaska prvog filma. A kad kažem "cijela postava", da - mislim na cijelu glumačku ekipu, izuzev, naravno, onih koji više nisu s nama, što uključuje i neke od glavnih likova poput Dumbledora i Snapea.

Obožavaš ''Prijatelje'' i Harryja Pottera? Evo tematskih kvizova za tebe

Ovaj reunion oduševio je fanove, gotovo jednako kao ponovno okupljanje Prijatelja. "Pozivnica koju ste čekali, stigla je." Kaže opis prvog službenog teasera za "20-ta godišnjica Harry Pottera: Povratak u Hogwarts".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Otkaži sve novogodišnje planove jer 20. godišnjica Harryja Pottera: Povratak u Hogwarts izlazi 1. siječnja 2022. (jedan dan nakon Voldemortova rođendana!) ekskluzivno na HBO Maxu.

Teaser se raširio društvenim mrežama u roku odmah, a oduševljenih reakcija ne manjka. Svih nas je nakon prvotnog šoka (zar je VEĆ prošlo 20 godina) lupila nostalgija, uključujući, naravno, i same glumce. Svakako najemotivniju objavu imala je glumica Emma Watson koja je umjesto teasera na svom Instagramu nedavno podijelila fotografiju s dvoje najbližih kolega iz filma - male čarobnjačke ekipe koju smo prije 20 godina prvi put upoznali i zavoljeli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

Emma je ispod stare fotografije napisala: 

"Harry Potter je bio moj dom, moja obitelj, moj svijet, a Hermiona (i dalje je) moj omiljeni fiktivni lik svih vremena. Mislim da je jedan novinar jednom rekao da je iritantno koliko sam puta tijekom intervjua spomenula koliko sam sretna i počeo brojati... ALI JA SAM ZNALA!!! I još uvijek znam.

Možda vas zanima Znaš li da upravo sad možeš gledati i slušati pravog Harryja Pottera kako ti čita prvu Harry Potter knjigu? Rubrika Life&style Life&style

"Ponosna sam, ne samo na ono što smo mi kao grupa glumaca dali franšizi, već i na djecu koja su postala mlade odrasle osobe dok su kročila tim putem. Sada gledam svoje kolege glumce i jednostavno sam tako ponosna na to tko su postali kao ljudi. Ponosna sam što smo bili ljubazni jedni prema drugima, što smo se međusobno podržavali i što smo iznijeli nešto značajno."

Emma se zahvalila i vjernim fanovima koji pružaju podršku Harry Potter franšizi i toliko godina nakon posljednjeg poglavlja.

A sad slijedi plakanje. 

Photo: shutterstock

Komentari 0