Stars

Najslađe rođendanske čestitke slavnih parova

Nema ništa slađe od ljubavnih porukica koje slavni jedno drugom šalju na društvenim mrežama...

Blake Lively priredila je party iznenađenja za 40. rođendan svog muža, a najromantičniji detalj bila je lokacija koju je odabrala. Japanski restoran u Bostonu mjesto je gdje se zaljubia u Ryana Reynoldsa, a sve to znamo iz preslatke čestitke koju je Blake objavila na Instagramu. 

Prekrasan hollywoodski par koji je nedavno dobio i svoje drugo dijete, nije jedini koji javno pokazuje svoju ljubav preko društvenih mreža. Mnogi slavni parovi posljednjih su nas mjeseci rastopili rođendanskim čestitkama koje su uputili jedno drugom, a ovo su najslađe među njima:

Kim Kardashian i Kanye West

Kanye je složio preslatki video za svoju "Kimmy" koja je prije tjedan dana proslavila 36. rođendan. S vlastitom pjesmom u pozadini, u video je uključio i snimke njenog pokojnog oca, Roberta Kardashiana te ostatak slavne obitelji.

Ciara i Russel Wilson

Wilson je podijelio preslatku fotografiju na kojoj svoju dragu vuče za ruku i napisao: "Ideš za mnom zauvijek. Sretan rođendan, ljubavi! Volim te do neba i natrag."

Hillary i Bill Clinton

 

Happy birthday, Bill!

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on

Hillary je čestitala 70. rođendan svom suprugu fotografijom s njihovog vjenčanja, 1975. godine, uz jednostavni popratni tekst. 

Gisele Bundchen i Tom Brady

Gisele je svom suprugu rođendan čestitala romantičnom fotografijom i još romantičnijim tekstom, jer, očito, u to vrijeme par nije bio zajedno. 

Victoria i David Beckham

Kad je David napunio 41 godinu, Victoria i djeca obasuli su ga darovima. Gospođa Beckham je, također, sve zabilježila fotoaparatom i objavila na Instagramu uz preslatku poruku. 

Photo: Getty Images

Komentari 0