Stars

Najpopularniji youtuber dolazi u Zagreb - želiš li vidjeti njegovu kolekciju zlatnih tenisica?

KSI će obožavateljima u zagrebačkoj Areni otkriti kako mu je pošlo za rukom zabiti 190 golova i ući u Guinnessa

Pionir youtuberskih boksačkih okršaja KSI, koji se u Manchesteru borio s Loganom Paulom, u Guinnessovu knjigu rekorda ušao je zbog svoje spretnosti i brzine. Naime, najpopularniji youtuber je 2016. zabio više od 190 golova, čime je oborio rekord najviše postignutih golova u jednoj FIFA-inoj utakmici protiv kompjutora. Zavidan broj, složit će se ljubitelji videoigara, jer je time KSI u virtualnom svijetu premašio uspjehe velikog Lamparda, omiljenog engleskog reprezentativca. Stoga je njegovo bogatstvo, koje se zasad procjenjuje na više od 40 milijuna kuna, tek kap u moru jer KSI ne staje sa svojim ambicijama. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

U zagrebačkoj Areni obožavateljima iz cijele regije otkrit će tajne uspjeha koje su ga vinule na tron gameing svijeta. Ipak, dok nije bio toliko popularan, prije samo nekoliko godina, njegovi su se roditelji nadali kako će završiti srednju školu. 

- Bio sam jako nesretan u srednjoj školi. Zarađivao sam više od učiteljice, mjesečno 10.000 kuna. Kad sam rekao roditeljima da odustajem od srednje, rekli su mi kako je to najgluplja odluka koju sam mogao donijeti. Ipak, promijenili su mišljenje s vremenom - ispričao je KSI i dodao kako im je s prvom većom zaradom otplatio kredit za kuću. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

I još se tu gomila hrpa novca, toliko da KSI rijetko izlazi iz kuće bez svojih tenisica od zlata. Kako i ne bi kad je 64 milijuna kuna zaradio u samo jednom boksačkome meču protiv youtubera Logana Paula. Meč se održao u Manchesteru u kolovozu ove godine, a čak 1,6 milijuna gledatelja diljem svijeta pratilo je borbu koja je završila izjednačeno. Ipak, nije da sav novac KSI potroši na zlatnu obuću - 900 tisuća kuna donirao je humanitarnoj udruzi 'Saints Foundation'. 

KSI trenutačno ima 19 milijuna pratitelja na YouTube kanalu, a 10.000 fanova čekat će ga u Areni Zagreb 21. listopada na spektaklu Totalni JoomBoos koji okuplja najveće svjetske i regionalne youtubere. Ulaznice nabavite na Entrio.hr. 

Photo: Karwai Tang

Komentari 0